Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
megnéztem a videokat, azért ez még erősen döcögős sokszor.
a palm és az apple nagyon elhúzott, tényleg ideje lenne már a wm7-nek..
tűzoltásra jó lesz talán, főleg a htc miatt, de ez csak tüneti kezelés és ezt szerintem ők is tudják -
AMD Power
titán
Szerintem ennek a házasságnak meglesz a gyümölcse.
-
tween
őstag
-
róland
veterán
Ajjaj, ha ez a fejlődés, akkor inkább maradok a papíron való archiválásnál:
"A szolgáltatás segítségével akár automatikus mentések is lehetővé válnak, biztosítva ezzel az adatvesztésből adódó kellemetlenségeket."
-
joey04
titán
az új böngésző képes a számítógépen megjelenő tartalmak látványát nyújtani.
nagyon jó!
remélem az olyan oldal ahol van mobil és rendes nézet nem fogja ráerőltetni a mobil nézetet a gépre... bár ez nem (csak) a böngészőn műlik. rühellem amikor mobilon csak korlátozott verziót enged egy oldal megtekinteni, szerencsére kevés van amelyik ilyen agresszív módon nem enged átváltani rendes nézetbe...A HTC frissen bejelentett Diamond 2 és Touch Pro 2 modellje még 6.1-el érkezik, de a tajvani cég ingyenes 6.5-re váltási lehetőséget ígér ezen készülékek számára, amint a rendszer hivatalosan is elérhetővé válik, valamikor 2009 őszén.
ez nagyon szimpatikus. -
törölt tag
csak ősszel jön a 6.5??
addigra negyon sok víz leolvad még a sarkvidéki jégtakaróról. asszem ezzel eldőlt, hogy a következő telefonom nem wimo-s lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest