Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Az erő 2026-ban is velünk lehet
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Amúgy az ipari cuccokba meg tényleg kell a soros csati, de hát könyörgöm, akkor gyártsanak már a kedves gyártók ipari/irodai cuccokat, soros meg minden csatival, meg home cuccokat HDMI-vel.
Ez a lap majdnem jo mindket celra.
Nekem van rajta 4 soros, neked DVI.
Nekem viszont nincs rajta parhuzamos, neked meg HDMI
Kaaar, hogy ezt a markat meg nem lattam a magyar piacon.
-
nyunyu
félisten
Amúgy ha normális az a lap akkor beledob az ember egy PCI soros/párhuzamos karit.
Na persze akkor ha a legújabb winnyózokhoz (ha az lesz rajta) van driver...
Én is beszereztem TV távirányító illesztőnek egy PCI soros kártyát, Vista alatt természetesen nem létezik dirver,Hmm, altalam korabban legagyizott Sunix 4079T-hez meg Vista driver is van.

MiniITX hazba viszont nem tudom belevarazsolni a parhuzamos kivezeteset, igy ha nincs a lapon parhuzamos, akkor bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest