Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
Az egy tekercs, szerintem elég valószínűtlen, hogy annak nyomkodása okozna változást, inkább a nyák maga deformálódik azáltal, hogy ott nyomod és változik meg a gép működése.
Ha csak azt kell cserélni, meg tudom csinálni, esetleg ha BGA chipet kell cserélnem akkor is meg tudom javítani, az viszont nem éri meg ilyen régi gépnél.
-
Dany007
veterán
V.színűleg érintkezés gondja lesz. Kérdés, hogy az alkatrészen belül vagy az alkatrész lábainál van e. Gondolom szemmel ez nem látható.
Azért nem rossz, hogy megtaláltad a probléma okát.
Csak azt tudnám hogy jutott eszedbe hogy pont azt az alkatrészt tartsd nyomva mikor indítod a gépet... Szépen végigpróbáltál mindent? Vagy csak találomra? -
mzs718675
csendes tag
-
Löncsi
őstag
Szervíz... ?
-
Mr X
veterán
Nyíljmeg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest