- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
tadam99
csendes tag
Kb. mennyi ilyen van? droid pro,droid pro 2,Fire,titanium,XPRT
-
2.2, és 2.1
-
JR.CSé
senior tag
Sajnálom azért a dolgot h ez sem fog itthon megjelenni.Valahogy nem értem mi miért maradunk ki mindig a jóból...
-
Rhino666
addikt
A QWERTY gombsor nálam nem így néz ki. Azért jót röhögtem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Valentino K. #14 üzenetére
A Titanium iDEN -es, azt sehogy sem tudná itthon használni (max. levélnehezéknek), az XPRT meg (majdnem)egy az egyben Motorola Pro, azt most is be tudja szerezni.
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Depression #8 üzenetére
Ha gsm hálózatokat is támogat akkor elvileg tudod itthon is használni. Ebay-ról simán lehet majd rendelni szvsz
-
Probber
őstag
A balos még tetszik is, egész jól sikerült, de a jobbos ritka ronda lett.
-
errorcode06
őstag
Megvárom június közepét. Ha addig sem jön 2.3.x a Milestone 2-re, esetleg valami 2.2.x/2.3.x a Defyre, beszerzek egy Nexus S-t...
-
lmisi
senior tag
Már a 2.2 is nevetséges, de 2.1 egyszerűen egy vicc, akkor miért nem 1.6.
Két normális telefon már most elavult soft-al.
Most is látszik a software divizió külön életet él és eltökélt célja a Moto tönkretétele. -
kolosanyi
veterán
Ezt komolyan nem tudom miért mell. 2.1 egy friss modellre...
-
superecneB
őstag
Nagyon tetszik a jobb oldali! A Moto eléggé összeszedte magát mostanság.
-
Depression
veterán
Méltó utódja lehetne a p1i-mnek, a francba ezzel az USA only szemléletükkel!
Sokat szemeztem már BB-kkel, de androidra vágyom. Erre itt van, létező telefon, és mégsem kaphatom meg e hülye motorola politika miatt. -
Oppenheimer
nagyúr
Ezt most komolyan képzelik, hogy kiadnak 2 telefont 2.1el és 2.2vel? Amúgy tök jó, hiánypótló készülékek lehetnének, de így megérdemli a Motorola, hogy veszteséges maradjon!
-
Valentino K.
senior tag
A jobb oldali készülék bejövős, tetszik. Én is valami strapás telóra tippelnék. A motorola nagyon ráérzett arra, hogy mi kell a népnek. Strapabíró, jó ár\érték arányú okostelefon!
A strapatabletjük is kurva nagyot üthet normális marketing mellett -
tjb007
nagyúr
Hardveresen rendben vannak, mondjuk nem volt nagy kunszt mivel (durván) egy az egyben a Pro -t adják ki más néven.
A Titanium elég komoly, a MIL-STD-810 katonai szabványnak felel meg, szóval ez határozottan egy (elég komoly) munkatelefon lesz.
Aki esetlen nagyon vágyna egy Titanium -ra annak rossz hír, hogy USA (Sprint) only lesz. -
Balinov
titán
a bal oldalit siman elfogadnam
-
amanoba
őstag
a titanium valami strapa cucc lehet, tetszik, hogy van fizikai híváskezelő bill. rajta..de miért csak 2.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest