- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feri bácsi #34 üzenetére
Csak vigyázz, nehogy aztán tényleg kapj egy fülest
-
Feri bácsi
tag
Most kaptam a fülest, hogy ezeket a készülékeket orosz megrendelésre gyártják....a hadiiparba....
-
Feri bácsi
tag
A gombok általam kiszámolt méreteiből ítélve talán olyan helyekre tervezték ahol kesztyűben kell dolgozni, és ebben az esetben máris nem jönnek be a hagyományos méretű PDA-k...
-
Apollyon
Korrektor
Ha megdobnak kővel...
Amúgy mit jelent hogy ipari felhasználás? A bányászok fognak ilyet venni a valszeg nem épp túl magas fizetésükből? -
Lirion
addikt
Telefonálni gondolom headsettel már nem annyira problémás, viszont egy laptoppal az ölben mászkálni már sokkal inkább bajos, mint egy ilyennel, hidd el, tudom, már mászkáltam a sajátommal (igaz, hogy az 15,4"-os) és rohadtul kényelmetlen és instabil egy kézben fogva, két kézben tartva meg gépelni nem lehet, ezzel igen.
-
Lirion
addikt
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Nem tudom, te mire kerestél rá, az én kb 370x250x35-ös méretű laptopom 3,7 kiló, ez a cucc lényegében csak széltében kisebb 30%-kal, a súlya viszont összesen kb 40%-kal kisebb. Egy átlagos Eee PC 270x190x30-as méreteivel 1.3 kg, ami közel sem strapabíró, szóval azzal a tömeggel az égvilágon semmi gond nincs. Az meg nem kicsit ostobaság, hogy egy x7510-hez hasonlítod a súlyát, holott ez a motorola közel 2,5-szer akkora, az meg, hogy az a HTC mennyire strapabíró.. hát szerintem semennyire, főleg a billentyűzete. Úgyhogy még egyszer: a cucc nem nehéz.
-
iknight
senior tag
Szerintem túlzás az egész... Ilyen külső paraméterekre már egy table pc-t is igazán beletehettek volna, nemhogy egy pdat... Nemtudmo milyne cég vesz ilyeneket de szerintem nevetséges... Iparban akkor az embernél mindig nála kell hogy legyen, de ki járkál szivesen egy ilyennel?
-
edward2
addikt
na hát ennek kb semmi értelme. venni kell egy ipari környezetbe szánt laptopot (toughbook például amit pl használtam is 2 honapig eléggé zsírság) és egy telefont. és nem egy hatalmas viccel járkálni...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
AS, basszus, nem minden a Samsungnál kezdődik és végződik, csak Te hiszed azt.
Mondj kérlek egy ütésálló HTC készüléket, én ugyanis egyről sem tudok. A Q1 meg UMPC, nem pedig PDA, asztali Windows fut rajta, nem Windows Mobile, közük nincs egymáshoz. Meg nem is ütésálló, nem bírja az extrém környezetet és valószínűleg az üzemideje is kisebb, mint a VC6096-nak. -
ZoZa™
senior tag
Motorola...
-
RandomGosu
senior tag
ez igen, akár önvédelmi eszközként is árulhatnák
-
Neptunfű
tag
Más a célközönség
"so long and thanks for all the fish" -
válasz
#06658560 #16 üzenetére
Gyorsan rákerestem a strapabíró laptopokra (mert nem vagyok bennük naprakész), kb. másfél-kétszer akkora tömegűek, mint a nem ellenállő kivitelű társaik.
Ebből kiindulva (és pl. a HTC X7510 375 grammos tömegét figyelembe véve), igenis nehéz.(A házigazdaságról írhatsz nyugodtan -privátban...
)
-
erdoke
titán
válasz
#06658560 #16 üzenetére
Nézd meg az új szériás Panasonic ToughBookok adatait a normál notikhoz viszonyítva. Meg fogsz lepődni, alig van különbség. Itt viszont tízszeres (!) súly van a normál PDA-khoz képest, amit szerintem sem indokol a strapabíróság, de még a nagy akksi sem. Vannak ugyanis strapabíró és könnyű anyagok is. Kicsit drágább lenne, és talán nem kicsit kisebb haszonnal lehetne eladni, ezért nem invesztál ilyesmibe az amúgy sem csúcstechnikájú készülékeiről ismert Motorola.
-
domi007
őstag
Súlyából kitelik 2 db eeePC
Az egyiket leejted, a másikba belefolyik a víz.
Átlagos munkanapod ezzel véget is értDOMy
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Milyen celra nehez? Sima atlagfelhasznalasra, vagy arra, amire szanja is a ceg? megkerdeznem, hogy strapabiro notik vajh hogy viszonyulnak a hagyomanyos notikhoz, amik hasonlo meretuek?
(Majdnem modntam valamit a hazigazdasagrol, de megsem teszem)
-
-
törölt tag
Nagyon jópofa, hogy az x. hsz szól arról, hogy milyen nagy.
Az "ipari felhasználás" kifejezés melyik részét nem értitek?
Kérlek kerüld az efféle szóhasználatot!
[ Módosította: Bocha ]
-
HardSanyeee
őstag
6,5 inchre VGA felbontás? szép pixeles lehet
-
Stiky
senior tag
Fekete Laci kezébe való.
-
BITBOYS
addikt
Szép darab, csak pofára ne ejtsék
-
aero.
veterán
DZSÍZÖSZ
-
Ez egy kicsit beszűkült látásmód, már elnézést. Én pl biztos örülnék egy ilyen gépnek, ha pl extrém körülmények (akár alpin) között lenne egy nagy akku kapacitású rendkívül strapabíró kisgépem, mellyel konfigurálni, dokumentálni tudok. Mondjuk távközlési adókat beállítani stb... Hogy miért jobb mint egy laptop? Ez tuti strapabíróbb, és nem 3-4 órát bír. A soros port rendkívül hasznos... Egy szó, mint száz: ez egy ipari termék, ez olyan mintha egy gyártósort, vagy a ék kemencéjét bírálnád, mert nagy, vagy sokat fogyaszt, vagy hangos
. Nem neked találták ki. Üdv!
-
AS
félisten
242x235x49,5 milliméteres .....
Nem tudok mit mondani.. látták ezek már HTC konkurenciát? vagy Samsung q1 sorozatot???? -
coyote55
őstag
Elképzeltem, hogy valakinél ilyen van, és zsúfolt tömegközlekedési járművön felhívják az illetőt
Erre gyúrni kell, vazze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Micro Four Thirds
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged