- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DVlad
őstag
válasz #16820480 #1797 üzenetére
sheratan! Köszönöm szépen a reagálást! Bizonyára igazad van, le fogom csekkolni. Szerintem nem olyan drága, ha figyelembe vesszük a nevet, minőséget. Volt már (és van is) tapasztalatom a céggel, nem okozott még csalódást semmilyen téren.
Meg van a kütyü! Pont ma, a névnapomon.
Vannak kérdéseim, amikre remélem választ kapok a használatiból. Még arra sem jöttem rá, hogy miért nem látja a simen lévő számokat. A MotoNav-ba H betűvel kezdődő országot egyáltalán nem lehet beírni, pedig benne kéne, hogy legyen, stb. Ismerkedés... -
törölt tag
nem úgy értettem a drágát, hogy abszolút drága ezért az eszközért, hanem hogy erre az eszközkategóriára nekem már a lélektani határ felett van bőven az ára. telefont sem veszek bizonyos összeg felett, még ha nagyon jó is, akkor sem
de nyilván nem véletlenül olyan drágák a Bose, Shure meg hasonló fülesek sem, csak nekem már annyit nem ér meg a dolog. főleg, hogy eleve a Milestone nem képes olyan minőségű hangkeltésre szerintem. -
domedee
senior tag
Sziasztok, már akartam kérdezni, mert eddig nem találtam olyan összefoglalót a neten, ahol fent lennének, hogy pontoson mit jelentenek a következők (csak egy részét):
Firmware configuration ver...
GAS_EMEA_USASHLS00RTEU_P042
Baseband version
3GSMEPU91A_U_91.07.4EI
Baseband configuration ve...
UCASHLSMR2EMEAB1B805C.0R
Build number
SHOLS_U2_02.31.0köszi.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
DVlad
őstag
válasz #16820480 #1806 üzenetére
Grazie mille! (ismét)
Letettem a füzetet és 10 másodperc múlva rájöttem magamtól. Sokszor bebizonyította már az élet, hogy ezek a füzetek nem a legjobban vannak szerkesztve és akkor még finoman szóltam. Persze azért az ellenkezőjére is van példa.Létezik, hogy azért nincsen Hungary a gps-ben, mert aktiválás után lesz csak elérhető? Ilyesmi jött le nekem elsőre azokból, amiket feldobott az aktiválás megkezdésekor.
-
wolruf
őstag
Megvolt a Rootolás (bár inkább a .36 miatt fontos és az ébresztő miatt), hála sheratan fantasztikus segítségének Nem tudom, hogy csak úgy gondolom-e, de valahogy sokkal jobbnak hat a telcsi. Nem húztam a procit, de mégis mintha kevesebbet hezitálna. Tényleg megérte ezt megtenni. Ez a telefon egy álom
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Új, érdekes hiba a .36 telepítés után. Ha fényképezeg a telcsivel, az elkészített képeket az album nem tudja jól lapozni (eddig egyikből a másikba áthúzva látszódott a következő kép, most nem, csak pár pillanattal később jelenik meg a kép). Ezzel egyidőben nem lehet kontakthoz képet csapni. Hiába akarom megadni, hogy használja, "Failed to open image" üzenetet ad. Érdekes.
Egy-két fórumban írták, hogy törölni kell az SD\dcim\.thumbnails mappát, hogy újra létrehozza. Megvolt. Törlés után létrehozza, de a hiba ugyanaz.
Valaki találkozott már ilyennel? Megoldási ötlet?(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Phoenix0523
tag
Minden letölthető a motonavhoz...
Motonav client
• The Motonav client (apk) is available in the following location:
o http://www.motorola.com/motoextras/mobile/sw37/Motonav.apk (138893-as verzió)
Motonav Maps and content• The Motonav contents are available in the following locations
o Canada: Kanada
o Argentina and Chile: Argentína és Chile
o Brazil, Mexico and Uruguay: Brazília, Mexikó és Urugay
o Africa and Middle East: Afrika és Közel-Kelet
o Eastern Europe: Kelet-Európa(ebbe Mo. is benne van)
o Western Europe: Nyugat-Európa
o US:
File 1: USA 1
File 2: USA 2
o South East Asia: Dél-Kelet Ázsia
Szerk.: Remélem egy linket se kevertem össze. Az összes link a motorola.com -ról származik, én úgy találtam rá, hogy rögtön leformáztam a microSDHC kártyát(mert valami sok helyet foglalt rajta ) majd ezután a motonav azt írta: Please insert your motonav SDcard és akkor rákerestem és megtaláltam itt![ Szerkesztve ]
Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)
-
eami
veterán
válasz Phoenix0523 #1816 üzenetére
vágom hogy letölthető, de ha jól sejtem ezek ugyanúgy csak a 60 napos trial verziók. Mondjuk annyiban jó hogy a 60 nap lejárta után is használható marad "csak" épp az útvonaltervezés nem aktív.
-
Phoenix0523
tag
Igen ez is csak 60 napos.
...de ha újratelepítés/ új frissítés felrakása után előröl kezdi a 60 napot az király.[ Szerkesztve ]
Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)
-
DVlad
őstag
THX!
Közben megvilágosodtam pár kérdésben.
2 féle készülék létezik. Vagy kelet- vagy nyugat európa és véletlenszerűen kapják meg a vevők. Én nyugatost kaptam.
Simán fel lehet rá tölteni a teljest vagy amit akarunk. (Ezt már írtátok is.)
A 60 napos témára van orvosság (állítólag, valaki mondta, akinek valaki mondta, hogy hallotta), mindenféle hekkelés és egyéb nélkül.
Mindegyik kártyafüggetlen, nincsenek lockolva.[ Szerkesztve ]
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Valamiért mostanában elég sűrűn fagy le a milestonom minden előzmény nélkül.Használom,a képernyő kikapcsol és utána nem tudom visszakapcsolni.Az alsó gombok világítanak de ennyi.Ilyenkor mi a teendő?Ujra kell szoftolni??Akksi ki be áltzalában olyankor elsőre elindul...
K.M.
-
-
Cyberpunk
félisten
Gondolom olyan mint Symbian-nál a hard reset. Mindent legyalul a készülékről a gyári alapbeállításokra állítja vissza a beállításokat, de magát a rendszert nem bántja.
De majd jön valaki nálam okosabb és elmagyarázza[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #1830 üzenetére
nem "bántja" a rendszert, de a mindent legyalulban bennevannak a programok és az adatok is (data partíció teljes törlése). ez az egész lényege, mert valószínűleg valamilyen program okozza a problémát.
egyébként Mályki, azt a tört igo-t jobb is ha legyalulja, de leglaábbis innen a fórumról a hozzászólások közül kikerülhetne, mert semmi keresnivalója a wareznek itt.
-
gabor72
aktív tag
Kollégák, az normális hogy netezés közben a kis ikon a status bar-on állandóan váltogat 3G és H között?
[ Szerkesztve ]
-
gabor72
aktív tag
válasz #16820480 #1835 üzenetére
Elképzelhető hogy nem a legjobb a lefedettség, kint vagyok a város szélén egy fémlemez borítású épületben. (Pénteken fél 5-kor, hülye vagyok én
Most hogy kicsit jobban megnéztem, úgy tűnik nincs gond, a 3G alapállapotban látszik, ha adatforgalom van akkor vált HSPA-ra.
Ez nálad is ilyen? -
domedee
senior tag
Sziasztok,
azon gondolkodom, hogy felraknám ezt a G.O.T Openrecovery-t. A honlapján azt írja, hogy az első boot eléggé sokáig tart, az sbf felrakása után. Ez mit jelent? 5/15/30 perc?
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
domedee
senior tag
válasz premete #1840 üzenetére
Nekem sem.
A busybox-ot hova kell installálni?
/system/sbin
/system/xbin
vagy /data/busybox?''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
Konflikt
addikt
kint az 1.03-as G.O.T. Openrecovery
Changelog:
- Seperate Menu for overclocking and various speeds (all locked at VSEL 56, the max voltage for stock)
- Fixed busybox installation bug
- Included warnings for APPS2SD
- Facebook sync fix für UK/RTEU included in build.prop
- Enhanced restore menu for all modifications
- Included nadlabaks keyboard chart change into G.O.T
- Modified G.O.T Theme (and added a special treat, the Droid X Multitouch softkeyboard) and battery load indicator for 10% increases (so you will see 100%, 90% 80%, 70% etc)mindjart rakom is
mod:
nice.
de mert lockoltak mind 56 vsel-re? mikor 52-vel megy a 800 MHz.[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
DVlad
őstag
Felraktam a gépemre a Motosync, MotoMédiaLink programokat, de egyszerűen nem tudom megfejteni a működésüket. Miért ilyen érthetetlen, nem egyértelmű egyik Motorola szoftver sem? Még egy fotót sem tudok átrakni pc-ről a telefonra.
-
Konflikt
addikt
soha nemprobaltam ezeket, mert:
kepekre, tartalmakra ott a mass storage mod. minden atmasolhato
contacts-ok, calendar eventek, stb meg gmailban is szerkeszthetoek
sms, stb meg vagy exportalhato/importalhato x fele appal,vagy az utobbi kettore egyutt: portal&tools mod az usb-nel, ahol meg ezeken felul egy rakat lehetoseg van, kb. mint a pcsuite a nokianal, csak eppen ez a bongeszoben fut.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Phoenix0523
tag
-
domedee
senior tag
válasz premete #1845 üzenetére
Amióta felraktam, nem tudok letölteni, pontosabban 1-2 alkalommal sikerült. De azóta állandóan vagy download unsuccesfull vagy istall unsuccesfull...
Mi a franc baja lehet? Network error állandóan a marketban...
Főleg wi-fin át nem hajlandó...
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Nektek is lejött a kameragombról az aranyszín szerű festék? Nekem lepattogott annak ellenére, hogy állandóan bőrtokban hordom és most fehér. Kis esztétikai gikszer..
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest