- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
littlelion21 #64 üzenetére
Intel oldalon nem tudom milyenek a lapjaik de AMD oldalon iszonyatosan jók.Én több lapot is teszteltem és lazán tudja azt mint a 40-50k-s kategoria.Persze nem felszereltségről beszélek hanem tuningról.Egyébiránt Intel oldalon is láttam nagyon komoly eredményket Bio lapokkal
Jó vga-kat fog gyártani ebben biztos vagyok -
válasz
rootkiller #63 üzenetére
Jaja, aztán meg az NVidia szorongassa meg az ATI-t az új fejlesztéssel, amire az ATI árcsökkenéssel reagál
-
littlelion21
addikt
Hát a lapjaiktól nem voltam elájulva...
-
rootkiller
őstag
Helyes! Szorongatni kell az nVidiát, hogy fejlesszen.
-
zed1983
őstag
Biostar VGA
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Komplikato #59 üzenetére
Igazad van. Szóval a lényeg az, hogy aki türelmetlen, rendelhetne külföldről magának...
-
XoZ
aktív tag
Itt a PH-n is kapható több helyen 4890-es 60 ezer Ft-os áron, ez 290-es Euro árfolyammal számolva 207 Euro. Boltban 66 ezer körül láttam, ez kb. 20 Euroval több.
Memória sávszélesség számítás (a végeredmény MB/s):
(effektív órajel [MHz]) * (memóriabusz szélesség [bit]) / 8- ATI 4890 (a GDDR5 miatt az effektív órajel a valós 4-szerese):
(975 MHz * 4) * (256) / 8 = 124800 MB/s
- NVidia GTX285 (a GDDR3 miatt az effektív órajel a valós 2-szerese):
(1242 MHz * 2) * (512) / 8 = 158976 MB/s
- NVidia GTX275 (a GDDR3 miatt az effektív órajel a valós 2-szerese):
(1134 MHz * 2) * (448) / 8 = 127008 MB/s -
Komplikato
veterán
válasz
hackeeeee #34 üzenetére
Fudzilla saját árkeresője ...
Első két találat 199-es árat ad, de az utána következők sem rossz árak. -
antikomcsi
veterán
A cím egy kicsit sántít, bár lehet csak nekem furcsa, de így azt sugallja, hogy mostantól csak amd kártyákat forgalmaz a gyártó.
Másfelől én örülök az ilyen hírnek, mert nem csak a két nagy gpu gyártó kezdhet árversenybe, de egyazon típusú gpu-val szerelt kártyákat árusító, különböző cégek is.
-
rocket
nagyúr
Elkene mar terjedjen a hirekben itt PH-n, hogy nem irtok $ arakat, mert europaban a $ arak semmit nem ernek, ha meg nem adnak meg euro arat a gyartok a kuldott sajto anyagban, akkor is nagyabol kilehet kalkulalni a $ arbol.
Ezen a heten is volt jopar hir amiben $ ar szerepel, es a hirek topicjaban nehanyan mindig ugyanazokat a koroket futjak a hozzaszolasokkal emiatt
-
simonzé
addikt
Gyaur kutyák. Most kell áttérni az igaz hitre?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem tudom, hogy mennyit dobna, hogy mondhatni dupla akkora lenne a memória sávszélessége. Annó ugye megjátszották a 2900-es szériánál, és mégis visszaváltottak a 256bitre. Biztos tudtak valamit, amit a zöldek nem
Na igen, a Vantage.... 1szer futtattam le, de akkor is csak kíváncsiságból, hogy hogy néz ki, nem a pontok végett....
-
ThaBoss
senior tag
MSI mint minőség szerintetek??? elmegy? vagy Sapphire, stb...?
-
Nem hiába!Ők is tudják,hogy most melyik gyártó a jobb
-
syC
addikt
Ha olyan jók lesznek a Biostar radeonok, mint a deszkáik, akkor nem kicsit fog "szólni" a kooperáció
-
P00By
nagyúr
Kemény csávó
-
Muton
addikt
és a többi partner mit szól hozzá, h az amd a végtelenségig bővíti a partnerlistát? minden új gyártóval/matricázóval csökken a tortaszeletük
-
ThaBoss
senior tag
tehát 44-48k mai áron... nem rossz!!! (aztán mire ideér lesz vagy 70-80k...
)
-
keIdor
titán
GTX-280 már nem gyorsabb, mint ez. Szóval ha az felsőkategória, akkor ez is.
Bár már ki se lehet jelenteni, hogy ez-e a gyorsabb, vagy a másik... HD4870 X2 vs. GTX-295-nél sem. Egyik játék nVidia-s a másik meg ATi-s. Szimpátia meg ár alapján kell dönteni, mert most egyikre se lehet mondani, hogy a leggyorsabb. -
hackeeeee
Jómunkásember
4870-esek ára is kezd már eléggé lemenni, ha ilyen mértékben menne lefele a kártya árak, ez is hamarosan még olcsóbb lesz....
-
Mantin
aktív tag
jó a kártya+olcsó
de a 9800GT-nél mennyivel tud többet?
-
Gyuri27
félisten
Éljen a biostar. Remélem megnyomják az ázsiai eladásokat (meg a kelet európait is).
-
Integra
titán
200-220 dodóért??
not bad -
tome.jr
addikt
Nagy a tolongás a húsos fazék körül.
D1Rect: Hát tényleg le vagy maradva, mint a Dual Atom-os hírnél.
-
Biostar? Most hallok róla először...
-
mephi666
nagyúr
felsőkategóriának - ha jól tudom - inkább a többmagos kártyákat tekintik már... gtx295, hd4850/4870 x2... talán 1magosból a gtx280/285 férne még bele...
persze minden csak viszonyítás kérdése... én már egy gtx260-at vagy 4870-et is felsőkategóriásnak éreznék, ha bitorolnám
-
-zolee-
tag
Nem azért mondom de a felső-középkategóriás kártya megnevezés nem sántít egy kicsit?
Ez azért annál erősebb nem?
-
mephi666
nagyúr
még ezt a dobozt...
az ilyen dizájnereket nem ugyanott képzik? az a figura ha meg akarná vakarni a f@rkát, jóeséllyel levágná a saját fejét vagy a lábait
aztán: "ha nincs láb, nincs rudi..."
a biostar pedig nem olyan rossz cég... majdnem tőlük vettem anno alaplapot
-
Talán még saját matricával sem csúfítják el a referencia modellt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest