Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
AliceWake #13 üzenetére
Napi 6-7 óra SOT nekem is megvan mindennap
Kis övtáskába egy normális 6000-7000mAh-ás powerbank gond nélkül elfér. Az én 10000-esem elég lapos, így valszeg az is. Mindig van az ember napjában olyan 30-45 perc mikor épp nem nyomkodja, és így simán rátölt kellemes mennyiségben, mint hogy egy nagy bumszlit fogdossakJah és így én már a gyári gyors töltőmet sem hordom már, mert így felesleges lett
-
Shyciii
veterán
Xiaomi 10000mAh-es akksi pl egyáltalán nem dögnehéz, és 3x több szufla fér bele. Nekem a Huawei P9-esemet igen gyorsan tölti, pedig nem tudja használni a Huawei saját gyorstöltését. Nem volt még olyan helyzet, hogy picit ne tudtam volna lerakni a telefon összekötve a powerbankkal, így szerintem sincs értelme ennek az ocsmány toknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A mophie akkumulátorkapacitást növelő kiegészítőjét egy Galaxy S8+-szal próbáltuk ki, lévén, hogy a mintadarab ahhoz érkezett. Nem állítjuk, hogy létszükséglet, de határozottan praktikus tud lenni.
- Apple Smart Keyboard Folio 12,9" -Magyar
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest