Hirdetés

Mophie juice pack bemutató

Hirdetés

Bevezető

A kaliforniai székhelyű cég különböző vezetékes és vezeték nélküli töltőszetteket és kiegészítőket gyárt, a termékoldal alapján kizárólag csúcsmodellekhez, ami jelenleg Apple termékekből az iPhone 5-tel kezdődik, benne van az SE és az összes Apple modell máig. Samsungból is csúcsmodellre lesz szükségünk, ha a mophie termékeit szeretnénk bevetni, ezt a Samsung Galaxy S5-tel kezdődően tudjuk abszolválni, illetve még a Galaxy Note5 is befért a kínálatba, de már készülnek az akkumulátoros tokok a Note8-hoz is. Ezeken kívül a Google referenciamobiljai és az LG G4 tud még mophie juice pack-be öltözni.


[+]

A tokokon kívül külső akkumulátorok, kábelek és egyéb, egészen klassznak tűnő holmik is előfordulnak a gyártónál, például a mophie power capsule, ami vezeték nélküli fülhallgatókhoz, aktivitáskövetőkhöz, és lényegében bármihez jó, amit microUSB-n keresztül lehet tölteni. Többek között az Apple Watchot is betehetjük a masszív kis tokba, ami a védelmen kívül menet közben 1 amperes áramerősséggel, maximum 1400 mAh erejéig fel is tölti az eszközt. Feltehetően nem lesz létszükséglet, de azért praktikus valaminek tűnik. Mi most konkrétan egy Galaxy S8+-hoz való szettet kaptunk, ami jelenleg a hamarosan kategóriába esik, így külön kellemes volt kipróbálni, hogy mit tud majd a nem szolid méretű, de cserébe megnyugtatóan protektív töltős tok.

mophie power capsule
mophie power capsule [+]

A mophie tokjai, azon kívül ugye, hogy extra kapacitást biztosítanak a beleburkolt készüléknek, kialakításukból adódóan valószínűleg elég komoly plusz védelmet is jelentenek, bár így sem dobáltuk a telefont, de gyanítjuk, hogy nagyban megnőtt a strapabírósága. A lényeg viszont inkább az, hogy a mophie cuccai együttműködnek minden vezeték nélküli megoldással, így a tokban lévő kütyü instant kompatibilis lesz az elérhető töltőpadokkal és felületekkel, amelyek mondjuk egy étterem asztalába, vagy autóba kerültek, így azokkal a készülékekkel is élvezhetjük a kábelmentes életet, amelyek maguktól erre nem képesek. Noha errefelé ez a trend még nem annyira vetette meg a lábát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés