Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nadfoka

újonc

Én azért vettem anno, mert készültem redhat vizsgára meg solarist akartam tanulni Virtualbox-on. 8Gb ram már simán elvisz 3-4 kevésbé megterhelt virtuális gépet. Én Veritas storage foundationt meg cluster suitot próbálgattam rajta és 4 géppel "simán" ment. Kb két hete vettem bele egy asus gt 640-et, mert meghalt az asztali média lejátszóm és kellett a gépbe egy videókártya a filmnézéshez, amin van hdmi (a hangkártya hiánya miatt). Picit túllőttem a célon és azóta játszani is használom a belépő szintű kis játékgépet. :U idle 40watt, 100% terhelés 70watt. Dead space 1, 1080p, minden Max-ra állítva stabil 30fps. X3: Terran conflict szintén 30+ fps. Race07 netes játékra már kevés a fullhd + minden maxon, ott visszaállítottam Mediumra és itt is megvan a stabil 30-50 fps. Shift 2-t néztem még 1280x720-ban de alacsony részletességgel is játszhatatlan. Szóval vannak határai, de én kellemeset csalódtam benne. :) Jövő hónapban kap egy ssd-t és csinálok pár tesztet, jelenleg egy 500gb-os wd green van benne.

Új hozzászólás Aktív témák