- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Bathalsar #355 üzenetére
A squid-hez sokszor HDD-t használnak. No, ott egyszerű megnézni. Sok felhasználónál kevés a RAM tárolásra. A squid-nek idő kell míg feltölti a rendelkezésre álló területet. Ha RAM van kijelölve neki akkor ne várj csodát. Esetleg valami beállítás kell neki. Lesz majd aki tud válaszolni neked, mert láttam használja valaki innen is.
Diagnostics/System Activity
Diagnostics/Command Prompt/Execute Shell Command/top
Diagnostics/Command Prompt/Execute Shell Command/dmesg | grep squid
Diagnostics/Edit File/BrowseAz utolsóhoz BSD ismeretek kellenek, mert szépen bele lehet rondítani. A többi csak figyelgetős/olvasós parancsok. Ártalmatlanok.
-
Brogyi
őstag
válasz
Bathalsar #348 üzenetére
Nekem lehet, hogy másképp jár az eszem.
Ha már van a LAN-on egy switch akkor miért nem oda dugod be a wifi AP-t? Mivel azt akarod hogy lássák egymást egy IP range kell.
Annak nem sok értelme van az én szempontból, hogy két külön IP range de azért lássák is egymást. Ahhoz bridge kell. Csak nem 255-nél nagyobb user tömeg van?
Hát pedig ott van a megoldás a youtube-on. Nekem 4 LAN van, és ment, de visszatértem a gyökerekhez az 1 LAN + switch. A belső forgalom nem terheli a pfsense-t. Ráadásul nekem így megy a port nyitogatás.
Mindegy, majd megkeresem a linket a 3 LAN bridge-hez.
A két IP range-t akkor alkalmazzák ha nem akarják látni egymást, vagy többen vannak mit 255 ( én így tudom).
Valami nekem nem gömbölyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged