Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most elég sok kétséget ébresztett bennem ez az írás és a hozzászólások, de pozitív értelemben...Router vásárlást tervezek már egy ideje, de egyszer elhalasztottam mert nem találtam meg a számomra megfelelőt...
A topikban viszont számos lehetőség is felmerült, és nagyon gondolkodom. Ami viszont biztos, hogy nekem ekkora kapacitásra nincs szükségem és ennyi pénzt sem szeretnék beletenni, viszont szeretnék egy olyan routert amiben van némi tartalék és nem fogok korlátba ütközni, 1-2 évig...
Nagy igényeim nincsenek...szerintem. 20/10 a jelenlegi net, később 40/20-at tervezek...2 gép, 1-2 szerver, 2 mobil meg talán egy direktbe rákötött HDD amit el kéne bírnia anélkül, hogy a router kapacitása miatt lenne sebességcsökkenés...szóval ha elfogy a sávszél a net, vagy a gigabit kábelből, vagy az n-es wifi-ről...azzal nem foglalkozom...da ilyen 100% load miatt nyekeregjen...azt nagyon nem szeretném...Nemrég pl kilőttem a TP-linkeket, mert kiderült, hogy nem puszipajtások az Xperia U-val...
Routeres topikban is érdeklődtem, de mindenki meg van állva az 1043ND hackelésnél meg vargalexnél...ami egyébként szuper cucc mindkettő, csak nem érzem a kínálatot...ráadásul TP-link kilőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi