Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most elég sok kétséget ébresztett bennem ez az írás és a hozzászólások, de pozitív értelemben...Router vásárlást tervezek már egy ideje, de egyszer elhalasztottam mert nem találtam meg a számomra megfelelőt...
A topikban viszont számos lehetőség is felmerült, és nagyon gondolkodom. Ami viszont biztos, hogy nekem ekkora kapacitásra nincs szükségem és ennyi pénzt sem szeretnék beletenni, viszont szeretnék egy olyan routert amiben van némi tartalék és nem fogok korlátba ütközni, 1-2 évig...
Nagy igényeim nincsenek...szerintem. 20/10 a jelenlegi net, később 40/20-at tervezek...2 gép, 1-2 szerver, 2 mobil meg talán egy direktbe rákötött HDD amit el kéne bírnia anélkül, hogy a router kapacitása miatt lenne sebességcsökkenés...szóval ha elfogy a sávszél a net, vagy a gigabit kábelből, vagy az n-es wifi-ről...azzal nem foglalkozom...da ilyen 100% load miatt nyekeregjen...azt nagyon nem szeretném...Nemrég pl kilőttem a TP-linkeket, mert kiderült, hogy nem puszipajtások az Xperia U-val...
Routeres topikban is érdeklődtem, de mindenki meg van állva az 1043ND hackelésnél meg vargalexnél...ami egyébként szuper cucc mindkettő, csak nem érzem a kínálatot...ráadásul TP-link kilőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest