Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Szerintem nem rossz az ötlet. De a 20 dollárt kicsit kevésnek találom.
-
madarasz92
őstag
Ezt a hűlyeséget!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ettől nem áll talpra az SE.
Més que un club!
-
Sly Bp.
addikt
Egy újabb néphülyítés istenem de fölösleges
-
Atlantis
veterán
Ebben azért én is reménykedem.
Más: az elírásokról ne essen több szó, ennyiből is biztos érteni fogják a szerkesztők.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Lirion
addikt
Valaki nyugtasson meg, hogy nem ez az a nagy bejelentés, amire maj. 28-án készültek!
(Valójában tudom, hogy nem ez, de a korábbi hírben szereplő oldal erre a hülyeségre mutat )
[ Szerkesztve ]
-
coolboy96
csendes tag
Hát igen.A cikkben tényleg W509 van írva miközben a képen az nagyon is W508!!! XĐ Mindegy a lénye gaz, ho tényle gfó megoldás ez.Szetm anaon jó és csinálok eggyet. XĐ
A smiley-kat nem kéne sormintához felhasználni, sokkal inkább illik törekedni ízléses mennyiségű használatára.
[ Módosította: Atlantis ]
-
Tom_01
csendes tag
Elírtátok a második bekezdést! Nem W905 hanem W508
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
Tényleg lehetne értelmesebb dolgokat is fejleszteni, de szerintem a sonynak jelenleg a walkman mobiljai fogynak a legjobban, nem a felső kategóriás csúcsmodellek, bár azok nem is jók. Ha monduk a 20 dollárban benne van a posta költség is, illetve az előlap ára, és megfelelő marketingel párositják akkor nagy siker lehet belőle, hiszen a mai fitalok mindannyian egyedik akarnak lenni és trendik, ami a nőkre fokozottan igaz, és nem fognak sajnálni 7-8 ezer forintot rá, hogy azok legyenek.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Efreet
senior tag
Saját előlapok Sony Ericsson W508-hoz
Az alábbi linken elérhető Sony Ericsson MINE szolgáltatás segítségével Sony Ericsson W509 számára lehet teljesen egyedi burkolatokat készíteni, melyet aztán 20 dollár körüli áron világszerte kiszállít a gyártó. A 93,5x50x14 milliméteres és 98 grammos Walkman W905 kagylómobil 2,2 hüvelykes...a képen W508 van.
Egyébként jó ötletnek tartom, kíváncsi vagyok, hogy Magyarországra hogy működik a dolog - nagyon szeretem a kagylómobilokat, sajnálom, hogy mostanában a gyártók igencsak hanyagolják ezt a stílust.
(szerk: elrontott tagek javítása)
[ Szerkesztve ]
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
addikt
nem hinném hogy a jövőben kiterjesztenék több készülék típusra is, inkább csak egy-egy kiemeltre, de szerintem jó ötlet, női körökben népszerű lehet, és 20$ elég korrekt ár, amennyiben jó minőségű az egyedi előlap. persze nem arra kell gondolni, hogy hetente rendel egy újat az illető, mert ahhoz elég magas, de ha azt vesszük, hogy 7-8 ezer ft-ba is simán fáj(hat) egy új gyári előlap, ez meg még viszonylag egyedi is lehet. és csak rajtad múlik, hogy mennyire giccses, meg flancolós (ellentétben a luxuskategória egyedi gyémánt meg mittudomén milyen berakásaival). viszont a korábbi "bármilyen fotót berakok a plexi burkolat alá" típusú megoldásoknál azért mégiscsak minőségibb érzetet kelt.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Atlantis
veterán
Ennél értelmsebb dolgokra is fordíthatnának figyelmet, ámbár kagyló Walkman telefonok piacra dobását nagyon pártolom.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Mr.Csizmás
titán
szolgáltatás segítségével Sony Ericsson W509 számára lehet
508 akart lenni nem?
szerk.: mennyibe fáj egy ilyen? (mármint W508)[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest