- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronroli
tag
A Krupp? Wiki szerint esseni (Ruhr-vidék). Pl. a világ legjobb fémanyagból csinálják a Leopard ágyúját, még az amcsiknak is ők szállítanak az Abrams-be.
A Krups:
Drága, nyűgös, keveset bír és a javítása is a prémium kategória díjszabása.A két cég összeér-e valahol, azt nem tudom, de a problémás gépeken ez nem segít.
A Solis gépem kb. 26000 kávét nyomott ki, mielőtt az időzítője megadta magát. A darálója még mindig hibátlan volt. Amikor közölték, hogy mennyi lenne egy 20 éves gépbe az alkatrész, na akkor inkább vettem egy graef örlőt (+ elővettem egy régi főzőt). Egybegépet többet nem veszek.
Gond nélkül lehet velük jó kávét főzni, rohadt kényelmesek is, de akkor se lesz egy ideig. Az ok nagyon egyszerű: a Solis-hoz képest az összes bóvli hatású, még nem hevertem ki a halálát. -
jerry311
nagyúr
Ilyet nyúz apám otthon csak Saeco festéssel. Nem tudom, a számláló mikor került az oldalára, de most 26 000 környékén jár. 1-2 évente kisebb nagyobb javításokkal, de még megy. A probléma, hogy kb 2-3 éve már utángyártott alkatrész sincs hozzá, tehát ha valami nagyon specifikus megdöglik, akkor meg lehet próbálni használt alkatrészt (ha van) vagy lehet új gépet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest