- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Everman:
Nekem érdekes módon teljes mértékben sikerül kényelmesen, élményben részesülve használni a metro felületet. Szóval az, hogy te nem tudod kezelni számodra értelmes módon, az csak neked baj. Másik dolog, hogy szerintem inkább ott van a hiba, hogy sok user nem fogékony erre az újdonságra, és ragaszkodik az elmúlt években megszokott kezeléshez.Amúgy pedig az, hogy neked ez az egész kiegészítőstül nem jön be (már ami az x86-os verziót érinti), megint csak téged érint, mert nem olvastam még nagyon olyan cikket, ahol ócsárolták volna.
Engadget cikke.
"The hardware looks great, the keyboard covers are a brilliant idea and I can't wait to try one out for myself."
Tim például nagyon nem úgy vélekedik, mint te. Ez van. -
T.Peter
őstag
Még mindig nem értem, hogy ez mitől smart cover. Ez egy olyan fedél (borító), amiben van egy billentyűzet is, miközben védi a kijelzőt. Az Apple féle smart cover felgörgethető támasznak, nincs rajta billentyűzet, és két funkciót lát el: tablet támasztása és kijelző lefedése. Ez pedig kijelző lefedése és billentyűzet hozzáadása, ha esetleg valamiért szükség lenne rá. Szóval az elsődleges funkciója a fedés mindkettőnek, ennél a billentyűzet csak ráadás. Amúgy meg hasznos, mert pl ha valami asztalnál ülünk, akkor simán jó inkább erről visszaválaszolni email-re, chat-en, stb. A buszon meg értelemszerűen nem ezzel kell írni. Nem véletlenül emelték ki jó párszor az előadás során, hogy azt akarták elérni, hogy olyan érzése legyen az embernek, mintha könyvet vinne a kezében. Szóval inkább egy könyv borítójához hasonló, ami tartalmaz billentyűzetet.
"An Intel Ivy Bridge Core i5 processor powers the Windows 8 Pro version of the Surface, which sports a unique vented active cooling system."
[link]"Even the cooling of the Surface tablet has been carefully thought out: rather than having vents in specific locations which can accidentally be blocked leading to possible overheating, the Microsoft’s tab has a ‘vent groove’ running all the way around the back, leading to an even distribution of out-flowing air that should prove minimally distracting. Microsoft calls it “perimeter venting” - nice."
[link]"The Windows 8 Pro powered by an Intel Core i5 Ivy Bridge will obviously be actively cooled but Microsoft managed to nicely hide the air vents called Perimeter Venting"
[link]Van benne hűtés, de a szélén jön ki körben egy vékony résen, és ki lett emelve, hogy nem lehet lefogni, és nem melegíti a kezet. A zajkibocsátásról nem szóltak.
A másik, hogy szerintem jó ötlet x86-os cpu-val is kiadni, mert valaki ezzel váltaná ki a laptopot, mivel hordozhatóbb, könnyebb, lehet vele ugyanúgy írni, mint egy laptopon, a type cover segítségével,
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- No Rest for the Wicked
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple MacBook
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest