- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
raádásul kiadtak egy Surface Hub appot is pár hete, ahol elég széles skálán egyedileg is be lehet állítani a ceruza érzékenységét, mekkora nyomásnál mennyire vastagon fogjon
Meg Adobe hivatalosan MS/Surface partner, új Photoshoppal dolgozott már ismerős, amelyik Surface-re lett csinálva, ceruzával és neki eléggé tetszett...persze ez olyan terület amihez nullát értek, nekem már egy paint.Net is photoshop
-
pzstm
titán
fény nekem tetszik, de embere válogatja nyilván
huuuu most megofgtál...mivel a kettőt egyben vettem így nem rémlik, hogy Coverhez vagy tablethez járt már
majd csinálok egy képet ha még nincs, de a cover hátulján van egy vékony sáv, ahova pont be lehet húzni a tollat, illetve ha nem használod és gépelsz, és éppen nem is töltöd, akkor jobb oldala mágnese és megtartja ha odarakod
-
pzstm
titán
Vicces, de gyakorlatban hasznosnak bizonyuló kiegészítő a Surface Pen Loop, ami egy felragasztható hurok az érintőtollhoz. Nem része a tabletnek és a Type Cover 3-hoz sem adják, külön vásárolható meg.
De, alapértelmezetten egy darab jár hozzá és 5 dollárért lehet venni pluszt hozzá
Corei5-ös 128-as SSD-vel most akciósan egy éves O365-el 889EUR amúgy
Kár, hogy elég hivalkodó töltésjelző fényt tettek rá.
én imádom, és borzasztóan nagyot fejlődött a tápcsatlakozó...vakon is ugyanannyira eltéveszthetetlen mint a Cover csatlakoztatása
Gond lesz a notebookoknál általános, ölben való használattal, ugyanis a tablet támasztója hátrafelé nyílik. Akinek rövid a combja (kb. 170 centiméteres magasság alatt ez már elő fog jönni)
Ez simán lehet, 186cm-el viszont garantáltan kényelmes, és a billentyűzet kis megtámasztása rengeteget javít a dolgon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hővezető paszták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest