- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
És mi van azokkal a lyúzerekkel, akiknek nem az a legfontosabb, hogy japán turista módjára fotózzon, és magyar 13 éves módjára ezt nyomja is fel flicrk, twitter, faszbúk, stb-re?
Hanem mondjuk teljesen más a preferenciájuk...
Mondjuk az enyém: gps, időjárás, ébresztő, számológép, zene, internet, stb. Nem fontossági sorrendben.
Namost ez egy testreszabható rendszeren úgy néz ki, hogy kipakolom a home screen-re, oszt kész. A wp7-nél úgy néz ki, hogy amit amérnökök kitaláltak, hogy nekem az kell, az nekem jó, egyébként meg szopacs.A lényeg, hogy szerintem pont egy ilyen szinten kötött rendszernél ez a reklám egy elég nagy baklövés.
De ha valaki jár itt wp7-es telóval, mondja meg a tutit, mert én nem tudom, gyakorlatilag kérdés voltui.: azért az, hogy esküvőn lehajtott fejjel, háááát nemkicsit tirpák, nemigaz, hogy nem bír ki még 1-2 órát az a hihetetlenül fontos dolog, amit el akar intézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest