- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hát igen... tegnap délután már rendbe rakhattam volna mondjuk a konyhát, de voltam még annyira beteg, hogy erőm sem volt hozzá
viszont 2 coldrex meg egy adag svédcsepp helyretett... féltem előtte, hogy ma is sz@rul leszek, de már jobban vagyok... kell azért kapkodnom, de be tudok fejezni mindent
bor már behűtve, este 6kor indul majd a "buli"
evés-ivás-pihenés... nem visszük túlzásba, mert holnap munka, de szombaton majd bepótolunk mindent
-
mephi666
nagyúr
na, közlöm a fejleményeket: elb@sztam a méretet...
bugyi/melltartó-választásnál soha nem volt gond, mert ott kevesebb a paraméter...
...de sebaj, ennek ellenére örült nagyon a figyelmességnek és ma visszamegyünk együtt és választunk mást... (vagy valami fűzős fölső lesz, vagy pedig ilyen pántos hálóruha-szerűség bugyival) elég rohanós lesz a délután, mert 15:25 körül érek haza, ő pedig 17:25 körül jön... ezalatt el kell mennem a boltba pár dologért, a cukrászhoz pár süteményért és a lakást is rendbe kell dobnom... a kajakészítésről nem is beszélve... szerintem nagymosogatás lesz, aztán gyorsan készítek egy franciasalátát és előre bepanírozok pár szelet húst/sajtot... amikor meg jön a busszal, megyünk a fehérnemű-butikba, majd haza és befejezem a vacsorát...
hétvégén meg össznépi összejövetel, ahol az egész családja ott lesz... akkor lesz torta is meg minden... (2 személyre nem akartam tortát rendelni, mert annyira nem vagyunk oda érte és fölösleges lenne... pár szelet sütemény bőven megteszi)
-
mephi666
nagyúr
na, bevásároltam... egy (p)hölgyfórumtárs megnyugtatása azért jól esne, aki azt mondaná, hogy "gyakori a ruhák elszámozása"
lényeg, hogy 75-ös helyett 80-ast kaptam, de ránézésre jónak kell rá lenni... meg ez fűzős és elvileg lehet rajta annyit állítani, hogy szépen/jól álljon... azért kicsit bennem van a para, hogy tetsszen neki, jól álljon meg minden
(ha mégsem lenne jó, kicserélik)
jah, a poén, hogy odamegyek a butikhoz: "mai napon zárva"
látom, hogy bent vannak az eladók... egyik odajött az ajtóhoz és előadtam neki, hogy milyen problémám van: születésnapra kellene egy ilyen-olyan felső... mondta, hogy épp termékfotózás van, de ha a fotósuk tart egy cigiszünetet, szívesen kiszolgálnak...
így is lett... kedvesek is voltak... (nem hiába szoktam ilyen céllal általában náluk vásárolni... ez a normális kereskedői hozzáállás... mi is leltár alatt szoktunk kivételt tenni ügyfelekkel, pedig nálunk aztán tényleg nem egyszerű mozgó készletet leltározni...)
-
mephi666
nagyúr
na, ja... ilyenre
szerintem nagyon komoly... reggel tervezem odaadni, mert tuti nem számít rá... (csak nehogy szabadnap legyen belőle, mert nincs több kivehető fizetett szabadságom
)
#2: igen, amit múltkor néztünk, az szerintem jól is állt neki, csak ő nem volt vele teljesen elégedett...
-
mephi666
nagyúr
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest