- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Nekem az Odyssey pont azért nem tetszett mert számos melléküldetéssel hígították a sztorit amik sokszor egy kaptafára épültek.
Remélem a következő AC nem esik bele ebbe a hibába.
Szerintem 30-50 óra játékmenet bőven elég
LEhet a rangarok project cím volt: [link]
<spoiler>
A másik pletykák vannak hogy az Origins és Altair idő között játszódik, hogy a templomos rend megalakulását mutatja be. Annak örülni fogok ha nem hígul sok egykaptafára épülő melléküldetéssel sztori.
</spoiler> -
tibaimp
nagyúr
oriic : "Számos pletyka érkezett az utóbbi időben a készülő új játékhoz, azonban megbízható forrás szerint ezek nagy többsége valótlanságot állít." -- kimaradt egy "ó" betű.
Nekem mindegy melyik részét dolgozzák fel a történelemnek, akkor is jó lesz. Az Odyssey gold-ot most vettem meg, még ki kellene játszani azt is.
-
Norb79
őstag
Roma victor!
-
l.skywalker
titán
Ebből is látszik, hogy időutazós lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest