- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astop
újonc
USA Verizon teljesen jól működik itthon is, május 3 megkapta a hivatalos 13-s Android is!
-
Beerheart
csendes tag
Wow, köszi. Mitől lehet a visszhang? Ahova szánták, annak a piacnak a hálózatain nem visszhangzik? Nem lehet, hogy csak egy hibás darabbal volt tapasztalatod?
Bocs, válasz akart lenni Remekelek28-nak.
-
-
Beerheart
csendes tag
Ha jól tudom a nemzetközi modell az LVM600ea volt. Ha vennék pl. e-bay-ről amerikai piacra szánt, pl. LMV600TM (Unlocked) modellt, az működne itthon?
-
Mikemend
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Amikor belengették az LG telefonüzletág beszüntetését (még hivatalos sem volt), azonnal kerestem, és addigra sehol sem találtam itthon. Az árukeresőben a legutolsó ár is majdnem 300 ezren áll.
Tehát se szolgáltató, se maszek. Nagyon gyorsan kipucolták a piacot, vagy keveset hoztak be. V50-ről tudok, hogy volt szolgáltatónál, de már azt se lehetett kapni, bár nekem inkább V60 lett volna jó, duál képernyővel... -
Remekelek28
őstag
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
A legjobb telefon amit jelenleg kézbe lehet venni. 2 honapja használom.
-
Mikemend
senior tag
Egy V60-ra még én is befizettem volna, V30-ról váltva, de az EU-ban nem igazán szórták. Nagyítóval kell keresni.
Bosszantó.
-
pusszycat
nagyúr
Talán cserealkatrészt is biztosítanak, mi a helyzet a szervizeléssel, garanciával, vagy csak software-sen támogatnak.
-
Igen sajnáltam, hogy a dual simes verzió nálunk nem került forgalomba, pedig szívesen lecseréltem volna rá a V40em
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged