- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Nothing: március 4
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz Tesztelo.hu #67 üzenetére
T-Mobile-tól épp ma kaptam sms-t (igaz a három itthoni mobilból csak egyre érkezett) , hogy változnak a szerződési feltételek, menjek fel a honlapra és olvassam el.
-
D.Orion
veterán
T-Mobile -os vagyok a kezdetek óta. Lassan egy éve minden hónapban megküzdök a t-mobile ügyfélszolgálatával az alábbi probléma miatt:
Feltöltőkártyás sim-em van. Minden hónapban eltűnik a kártyámról 300Ft-400Ft közötti összeg. Minden egyes feltöltés után felhívom a t-mobile-t és érdeklődöm, hogy miért vonódik le az összeg. A válasz mindig ugyanaz. Be van kapcsolva egy szolgáltatás amit én kapcsoltam be és ők nem tudják kikapcsolni, mert jelszó védi. Közlöm velük, hogy a 1777 robotüzenetei szerint semmilyen szolgáltatás nem aktív. Ő megnézi a gépben és azt mondja aktív. Ekkor jön egy 10-20 perces kiabálás- ordítozás mire megértik, hogy nem adtam meg semmilyen jelszót soha semmilyen szolgáltatásra. Ezek után közlik, hogy jó, akkor megpróbálják kikapcsolni és pikk pakk kikapcsolva. Ennek ellenére következő hónapban megint levonódik ez az összeg. Lassan pert fontolgatok, mert ki tudja mióta vonják havonta ezt a 300-400Ft-os összeget és én csak most vettem észre, kb. egy éve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest