Hirdetés
- Yettel topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
Sajnos ezeknek a teszteknek nem látom értelmét. Ahogy fent említették, valóban ha az adatai között szerepel a kijelző üveg típusa amit már párszor megkaristolt (mert más is rakott már ilyet kijelző elé), valamint annak is van egy gyári specifikációja, akkor ez csak tényleg nézettség hajhászás... És baromira örülök, hogy egy ilyen telefont majdnem szétcseszett, ráadásul nem napi használati esetekkel bemutatva...
Amúgy meg kicsit kezd megfordulni a világ.. értem, hogy drága és vigyázzunk rá (nekem OP5 van, szeretem tokban tartom) de azért ez egy használati eszköz, igen lesznek rajta pici karcok kisebb ütődések. -
Griff55
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Pontosan

-
CptAdamica
nagyúr
Szóval, ha jól számolom, akkor ez a 27. GG6-os üveg, ami ugyan úgy karcolódik? Bámulatos!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
w333
félisten
Kijelző alatt látszik az ujjlenyomat olvasó ? kijelző kulcstól is karcolódik

Ez így a felejtős kategória !

-
Tewe013
őstag
A videóban is elmondja, hogy nem a hátlap lesz karcos, hanem a véső (kulcs, pénz stb.) anyagát reszeli le és az marad rajta, amit el lehet távolítani.
-
Danny365
őstag
Én bírom a videóit, de a folyamatos Apple fikazasa kezd már unalmas lenni. Lassan minden videoba belecsempeszi teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- OpenMediaVault
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)