- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
Sajnos ezeknek a teszteknek nem látom értelmét. Ahogy fent említették, valóban ha az adatai között szerepel a kijelző üveg típusa amit már párszor megkaristolt (mert más is rakott már ilyet kijelző elé), valamint annak is van egy gyári specifikációja, akkor ez csak tényleg nézettség hajhászás... És baromira örülök, hogy egy ilyen telefont majdnem szétcseszett, ráadásul nem napi használati esetekkel bemutatva...
Amúgy meg kicsit kezd megfordulni a világ.. értem, hogy drága és vigyázzunk rá (nekem OP5 van, szeretem tokban tartom) de azért ez egy használati eszköz, igen lesznek rajta pici karcok kisebb ütődések. -
Griff55
senior tag
válasz
CptAdamica #11 üzenetére
Pontosan
-
CptAdamica
veterán
Szóval, ha jól számolom, akkor ez a 27. GG6-os üveg, ami ugyan úgy karcolódik? Bámulatos!
-
w333
félisten
Kijelző alatt látszik az ujjlenyomat olvasó ? kijelző kulcstól is karcolódik
Ez így a felejtős kategória !
-
Tewe013
őstag
A videóban is elmondja, hogy nem a hátlap lesz karcos, hanem a véső (kulcs, pénz stb.) anyagát reszeli le és az marad rajta, amit el lehet távolítani.
-
Danny365
őstag
Én bírom a videóit, de a folyamatos Apple fikazasa kezd már unalmas lenni. Lassan minden videoba belecsempeszi teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged