Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Az én statisztikámban szintén 3 gép játszik:
Win8: egyre fel sem volt hajlandó települni (2010-es gép, nem annyira régi ócskavas), egyen folyamatosan kékhalálzott kb. idén nyár közepéig (azóta lekopogom de nem volt vele gond, bár lehet csak azért mert vettem egy tabletet és a lapos már inkább csak porfogó), harmadikon szerencsére viszonylag kevés gond volt vele, ott csak az alaprendszer meghízott cirka 20 gigára és olyan szinten belassult, hogy arra nincs kifejezés.
Win8.1: dreamsparkos telepítő, nagy gépen próbáltam updatelni vele a W8-at, nem ment (egyszerűen kifagyott a varázsló ahányszor próbáltam). Előbb említett lapost úgyis újra kellett húzni, arra szűz installként felment, de driver gondok vannak ott is (lehet ez most indulásra megoldódott már, azóta nem néztem).
Természetesen minden esetben legális verzióról beszélünk.
Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot, vagy a PH-sat. Én nem azt mondom hogy mindenkinél el fog hasalni az update, de gyanúsan sok a problémás eset ha megnézed, tehát potenciálisan nagy a szívás esélye. Legalábbis a W7-nél maradáshoz képest nagyságrendekkel nagyobb.
Az MS nagy fegyverténye a konkurenciával szemben a vendor lock-in volt (office, játékok), illetve hogy egy viszonylag stabil, ~a gép lecseréléséig kevés beavatkozást igénylő rendszer volt, a felhasználók számára megszokott felülettel. Utóbbi kettőt a W8 úgy ahogy van, kidobta az ablakon, meglátjuk az első pont meddig húzza ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest