- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Nem feltétlen a jóságról beszélek, hanem eladott darabszámról.
Hisz általában ha rossz egy termék, a multi akkor is azzal jön, hogy márpedig "billion dollar profit". Azért az iPod ezen a versenyen picit vezet. De mint mondtam sosem vennék, se a Zunet se az iPodot, mert nem ér fel egy iAudio-val
(hangminőség, támogatott fileformátumok, szoftver, esetleg méret).
Furky: igen, ismerem az Air-X300 összevetést, nem is kéne nekem Air, de beláthatjuk rengeteg fog fogyni(fogyott), egyrészt az amcsik "nemzeti öntudata" miatt az applet hájpolják, másrészt a célközönség is más. Egy újgazdag 19 éves New Yersey-ben biztos hogy egy ezüst pengevékony (persze kompromisszumokkal teli) Airt fog venni, mint egy "kínai" Lenovót. Persze nekem is utóbbi kéne, viszont egyiket sem engedhetem meg magamnak.
-
ronaldo
őstag
A hírrel kapcsolatban: az írás azzal kezdődött, hogy _ma_ 19:00ig lehet letölteni. Ebből következik, hogy nem kell rögtön szervert gyilkolni. Tegnap regeltem, most töltöttem le. Jött, mint a vihar.
Türelem élő szervert terem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Autószerelők, autószerelés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest