Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
A Telemaxból ne vonj le túl messzemenő következtetéseket. Nekem 5 hét kellett hogy kiderítsék hogy nem tudnak kijelzőt szerezni, és inkább visszafizettették a pénzemet a csóri eladóval. Egy nyomorék kijelző csere miatt. Ez nem szerviz hanem egy kalap szar. Samsunggal nem tudom milyenek, de nagy szívességet tennének a Lenovónak ha leakadnának róla. A magyar garancia inkább már szitokszó, szemben azzal amit pár komolyabb gyártó nemzetközi szinten prezentál.
-
Blizzardking
őstag
Most már mindegy, de valami gombkombinációval nem lehetett bootloader módba tenni? Onnan fastboot parancsokkal el lehet vezérelgetni, és nem kell hozzá adb. Elvileg azzal kell felflashelni a twrp-t. Az meg tudja az ADB-t natívan.
Amúgy elég nagy f@sz egy cég (bár a lenovót nagyon szeretem) ha ilyenekkel szop@tja a júzereket. Ugorjon a gari, vigyék a pénzem ha leejtem, de csinálják már meg szoftveresen atom stabilra bakker. Tudomásul vettem hogy ugrik a gari, de ne amiatt feküdjön meg hogy ők trehányak voltak
Egy időben Lenovo P2-t akartam venni (most is remek gépnek tartom), és akkor utána néztem ennek-annak, de az nem ma volt. Az uccsó Lenovóm K920 volt, azt még lehetett offline rootolni. -
ghiottone
nagyúr
Mindenre van megoldás - még ha nem is olyan elegáns. Amúgy nem értem, mert még a 2. generációs Play is 2 sim + micro sd volt - ezt meghagyhatták volna itt is. A Z2 Force-ot néztem az meg hibrid megoldás. A G6-osokba most viszont belerakták a hosszított 3 slotos tálcát.
A kijelző miatt ennyire kevés lett a hely a Z3 Playbe, hogy nem fért volna el a hosszú tálca? -
Blizzardking
őstag
Az gáz. Ötvözni kéne a Oneplust és a Motókat. Csak hát azért a párezer kockáért nem fogják felvállalni a tömeges garanciáztatás felelősségét. Egy rootolt moto a nyílt forráskódú kiegészítőkkel azért elég nagy kincsesbánya lenne. Na az lenne az a teló, amin kb bármit meg lehetne csinálni. -
Blizzardking
őstag
Nincs. Csak képeket vadásztam Golyónak, hogy nem is olyan buci vastag egy aksis hátlappal
Amúgy (egy későbbi hsz-edre reagálva) amilyen mélységben te cinkeled a rendszered, el sem tudom képzelni hogy nem a root az első. Anélkül egy önszop@tás az egész. Főleg amit az utóbbi időben (MM óta kb) művel a google. -
Golyo69
senior tag
csak a kiegészítővel nagyobb az akksi, de ezt pont leírtam az elző hsz-ben... és igen gondolom vastagabb is lesz tőle a telefon..de persze akinek ez tetszik az vegye nyugdotan...én nem lebeszélni akarok senkit
okés kocsiban tudsz tolteni általában ebben igazad van, de ha nem kell az az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Super AMOLED kijelző, Moto Mod-támogatás, oldalra került ujjlenyomat-olvasó és TurboPower gyorstöltés jellemzi a felső-középkategóriás Motót.
- Microsoft Edge
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest