- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sajnos. Komoly összegben mernék fogadni, hogy jövőre az összes telefon ilyen lesz. A gyártók teljesen bele vannak bu*ulva.
(#9) Jassz
Annyira emlékszem, mikor először megláttam az S8 szélességi adatát. Szabályosan a levegőbe csaptam. Végre egy telefon, ami jó méretű lesz nekem. Aztán megnéztem, hogy milyen hosszú ...
Sokan hangoztatják, hogy ezek a 2:1 képernyő arányú készülékek sokkal jobbak, mint a korábbi 16:9-esek, mert gyk. ugyanakkora készülékházban sokkal nagyobb kijelzőt kapunk.
Ezzel csak az a baj, hogy a plusz helyet nagyon kevés dolog használja ki (pl.: film, képek jó eséllyel sose fogják), és van pár - nyilván régi app. - ami még hülyén is néz ki.
Aztán a kb. ugyanakkora (készülék magasság) is hibádzik, mert azért csak hosszabb (pl. S8 vs. P10). És - nekem speciel - minden mm számít, mikor a zsebemben próbálom hordani a telefont. Egy S8-al - kis túlzással - én tökön szúrom magam.
Ennek a szófo*ásnak az lett volna a lényege, hogy én a 16:9-es képarány + minimális káva (S8-as, 16/9-es kijelzővel) látnám a megoldást. Utóbbi beteljesülésére viszont - a dolgok jelen állása szerint - egy lyukas garast nem adok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest