- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
guriga1234 #78 üzenetére
Nem (csak) szerencse kérdése.
Taxisként tudod, melyik pontok a fokozottan baleset veszélyesek és elkerülöd, ha tudod.
A dolog akkor kezd bonyolódni, amikor csak koccanásveszélyes utak közül lehet választani. -
válasz
guriga1234 #67 üzenetére
Az utóbbi kettő évben, négy alkalommal hajtottak nekem.
Az első alkalommal egy BMW tolt rám egy VW-t, a hirtelen kialakuló torlódásban Halottam hogy mögöttem puffantak. már kezdtem örülni, amikor beért a megtolt autó.
A második egy fiatal nő volt. Piros lámpa után, a kétsávos úton, gázt adott és sávot váltott. Húzódtam amennyire lehetett, de elvitte egy kicsit a kocsi jobb elejét, az ő kocsija oldalával.Ha arra gondolsz, hogy a kocsi baloldala, következett, akkor nem tévedsz.
Szabálytalan sávváltással húzták meg a kocsi bal hátulját. Ez volt a legkritikusabb szituáció. Tanú nem volt és a vezető nem ismerte el a felelősségét. (Egy ideig.) A teljesen egyenesen haladásról készült felvétel aranyat ért.
A koccanás helyétől 100 méterre, ismét a kocsi hátulját találták el, karácsony előtt. Megint beállt a sor. (A követési távolságot sokan félreértik.)A két ráfutásos koccanásról tudtam előre. A másodiknál tisztán látszódott, nem tud megállni mögöttem az autó. Ha a kamera bekapcsolásával foglalkozok, akkor én is megtoltam volna az előttem haladót.
Van egy eszköz, ami keveset fogyaszt. Ha használom, ha nem, idővel tönkre teszi nyári forróság. Inkább használom. És szívesen vásárolok új SD kártyát, ha elhasználódik a régi. A harmadik autó, bérautó volt. Nagy önrésszel, ha saját hibából sérül a jármű. -
válasz
guriga1234 #65 üzenetére
" Viszont, ha helyzet van, akkor bekapcsolom."
Ha helyzet van akkor nincs már idő a kapcsolgatásra. Maximum annyi, hogy védetté teszed a már rögzített felvételt.
-
válasz
benjonino #55 üzenetére
"Akkor lenne használható számomra, ha legalább 2 órát tudna rögzíteni. Ja és nem ilyen 3-10 másodperces kihagyásokkal..."
A minőségi kamerák ezt tudják.
A kamerám, HD felbontásban, 1 másodperc átfedéssel, nagyjából 8 órát tud rögzíteni. (32GB)
Az olcsó kamerában, az esemény után, azonnal kártyát kell cserélni. -
-
A kijelző arra jó, hogy megmutasd a felvételt a kiérkező rendőröknek. Innentől nem lesz vita arról, hogyan történt a baleset.
A komolyabb kamerákon nincs LED világítás. Pont annyi szükség van rá, mint repülőgépen a tolatólámpára.
Viszont az átfedés mértékét másodpercben lehet állítani.
Az eddigi legjobb megoldás, amit láttam, a hűtőrács elé beépített megoldás volt. Némi gondozást igényel és vízállónak kell lennie a kamerának. De nem látszik és közel 180 fokos valódi látószöggel rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged