- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Sziasztok, gondolom nem csak nekem zavaró, hogy nem hajlandó eltűnni a tálcáról, ha rábökök az x-re, erre van valami megoldás?
-
Gabás
addikt
Ez a mobilos változat? Mert az asztalin nem ugrál sehova, az biztos (ha nem akarsz reklámot, fizess, ez így tisztességes). Azért a minőség egy kicsit jobb, mint a Youtube-rippeknek (főleg ha a fizetős verziót használod, de az ingyenesé is)
FLATRONW: már nincs 6 hónapos korlás
-
k!nG
aktív tag
Csak kifelejtetted a lenyeget, ami az egeszben a legidegesitobb, hogy shuffle play rendszer alapjan mukodik az ingyenes verzio, szoval nem az van, hogy raboksz egy albumon egy szamra, mint a Deezeren, hanem rohadtul osszevissza ugral a szamok kozott. Idegesito es folosleges. Ingyenesen nem lehet lementeni a zeneket, reklamok, shuffle play es valami brutal durvan leszivja a mobilinternetet is...
Kosz maradok inkabb annal, hogy rarakom a telomra a zeneket, vagy YT Downloader. (remelem ez nem minosul wareznek, mert ha igen tokonlovom magam)
-
FLATRONW
őstag
A 6 hónapos ingyenes szolgáltatás után megszűnik a fiók? Nem mintha probléma lenne egy új reget csinálni.
-
NemesTom
tag
Nekem van egy pöpec alkalmazásom, amit m.o.-n még senkinél nem láttam, és kb mindennél sokkal jobb. Ilyen karaokera hajazó cucc, musiXmatch a neve, és imádom
megkeresi a zenét, keres a letöltöttekhez szöveget, és ha jól emlékszem, online is lehet hallgatni vele a számokat.
-
Zoli0726
aktív tag
A Spotify-tól jobb szerintem nincs. Én fizetek érte, teljesen elégedett vagyok. Mobilon sem nyavalyog, beszinkronizáltam többezer zenét, teszi a dolgát.
-
Polllen
félisten
Ha ingyenes cucc kell, ott a grooveshark. Amúgy hogy jött ki az 1k?
-
Speeedfire
félisten
Nem rossz, de vannak zavaró dolgok benne. Pl ma is meg akartam hallgatni halott pénzt egyik albumát, el is kezdte lejátszani, majd a végén berakott egy csomó más zenét. Ez kiakaszt. Én a free verziót használom, 20 percenként 10mp reklám nem a világ vége, jobb mint a yt.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Rossz helyen keresed
-
törölt tag
Én kipróbáltam tetszett, de van nála jobb. Most a vk zenelejátszóját használom, nem a legjobb, de a minőség jó, az a lények. A zeneszámok mennyisége a zavaró, van, hogy egy-egy zenét nem találsz meg rajta.
-
-
törölt tag
Bírom a Google Play-es kommenteket: Ne legyen előfizetős, mert ez így nagyon sz@r stb...
Főleg akkor nevetek nagyokat amikor valami 100k+-os cuccról írja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest