- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
Az Elephone a P8000-hez is bejelentette, hogy 6-os frissítést ad ki hozzá (eredetileg 5.1-gyel érkezett) . Aztán meglehetősen hosszú időhúzás után kijött egy olyan frissítés, ami nem támogatja pl. az ujjlenyomat olvasót (meg gondolom még több sebből is vérzik, meg sem kíséreltem az upgrade-et).
-
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
Den Hadnagy #44 üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet. Az egy dolog, hogy mi értünk hozzá, de a vásàrlók 80÷-a azt sem tudja mi az a Nougat. Látja hogy android van rajta és az neki elég. Nem érdekli, hogy 7.0 vagy 6.0. Aki meg ért hozzá vagy érdekli a dolog, az nagy valószínűség szerint nem Elephonet fog venni.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #46 üzenetére
Azért egy tesztet megvárnék főleg az új készülékekről meg ugye 130$ ne hasonlítsunk 700$ telefonokhoz mert nem lenne fer. Mert ha normálisan működne a kispénzűek is villoghatnának lehajló kijelzővel másképpen csak állom marad meg nyálcsorgatás.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Den Hadnagy #44 üzenetére
Tudnának,ha optimalizálnának is.Ezt a többség tudja,aki meg nem,az majd megvétel után az ablakon fogja kihajítani.Nem is értem,hogy nekik mi a szándékuk ezzel a márkával.Ha ennyi erőt sem képesek fektetni a szoftverbe,hogy az AOSP alkalmazásokat lecseréljék,akkor mit várjon az ember,pl egy a kamerától,vagy bármi mástól?Rengetek jó kínai márka van(Xiaomi,Meizu,Huawei,Oppo stb)de ők pont nem tartoznak közéjük.
-
Den Hadnagy
senior tag
-
Wesder
titán
válasz
forgonati #41 üzenetére
Tényleg? Na ne màr! Nagyon jól tudom hogy SZÁNDÉKOSAN írtad így, de attól függetlenül le lehet normàlisan is írni. Nem szívlelem az Apple meg a Samsungot, de nem kezdek el Ifosch-ozni meg Szarsungozni. Normàlis keretek közt is ki lehet fejezni a nemtetszést. A véleményem pedig az Elephone-ról hasonló a többségével. Ha màr a logót is csórjàk, bele sem merek gondolni hogy milyen lehet a "szoftverfejlesztésük".
-
törölt tag
-
forgonati
őstag
-
-
-
forgonati
őstag
Rakhatnak bele 10 ezres akkut is, akkor sem kéne az elefánt. Egyszer volt hozzájuk szerencsém, hulladékok, semmivel sem jobbak a doginál, kukitelnél és társaiknál. A videón is látszik, hogy már a beállitások görgetésénél is akad. A több évvel ezelőtt használt ikonokat meg hagyjuk, rossz vicc. Persze, tudom, van más ikontéma, csak le kell tölteni. De akkor is szemét. Már elnézést, ha valakinek ilyen van és a lelkébe gázoltam.
-
Wesder
titán
Eléggé döcögött a videón, csak nem beta?
-
vicze
félisten
válasz
Sebhelyes #28 üzenetére
Igen, AOSP-nek már nem része egyetlen Google program se. A tárcsázó és a Settings frissítve van, a többi azt az állapotot tükrözi mikor abahagyták a fejlesztését.
Azt hogy megírják az enyhe túlzás, valamilyen másik alkalmazásra cserélik jobb esetben, de nem mindegyik kínai teszi ezt meg azért. -
dejvid8
őstag
Az a kereső...
Nagyon ronda. -
Sebhelyes
senior tag
Mi az az Android 2 stílusú Google search widget? Mindjárt elokádom magam...
-
törölt tag
Nem értem ezt a verziófrissítési lázat. Emlékeztek a KK frissítésre? Hopp, rögtön nem lehetett írni a külső meghajtókra. Kell ilyen?
-
nicu71
addikt
szerintem a nagyobb telefongyártók is jobban törhetnék magukat,de a piac úgyis eldönti mi a jobb,ülni a babérjainkon vagy versengeni a vásárlók kegyéért,árban,minőségben.
jó ez a tendencia. -
Griff55
senior tag
A xiaomi is iparkodhatna a nougat update-el
-
laci laci
addikt
Még szerencse, hogy nekünk már van 7.1
-
törölt tag
Gyönyörűek ezek túlméretezett, Kitkatből ismerős ikonok...
-
batai15
félisten
hát ez a nougat kb valami erősen beta romnak tűnik
-
Postas99
senior tag
Már a rendszer sem gördülékeny ahogy látom. Szégyen.
-
Kanczy
veterán
Hát ez engem most nagyon boldoggá tett, mint a ritka P9000 tulajok egyike
-
Na erről példát lehet venni kedves nagy gyártók!
-
nyisziati
veterán
Na erre kíváncsi lennék, mivel vette rá a Google a gyártókat a frissítésre.
Valami erőteljes "ösztönzést" sejtek a háttérben... -
Fejvadi
nagyúr
Akkor se kellene.
-
joelke HU
őstag
Sikerült felkérni a legügyesebb UMI kolléginát. Alig találta meg a szerencsétlen azt a fránya 7.0-t. 😆
És a search-bar... Valami okádék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Elephone is beszállt a versenybe, amiben a kínai gyártók egymást licitálják felül az Android új főverziójának mihamarabbi biztosításában.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest