Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
Az Elephone a P8000-hez is bejelentette, hogy 6-os frissítést ad ki hozzá (eredetileg 5.1-gyel érkezett) . Aztán meglehetősen hosszú időhúzás után kijött egy olyan frissítés, ami nem támogatja pl. az ujjlenyomat olvasót (meg gondolom még több sebből is vérzik, meg sem kíséreltem az upgrade-et).
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
-
-
-
iNfAntRy
senior tag
válasz Den Hadnagy #44 üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet. Az egy dolog, hogy mi értünk hozzá, de a vásàrlók 80÷-a azt sem tudja mi az a Nougat. Látja hogy android van rajta és az neki elég. Nem érdekli, hogy 7.0 vagy 6.0. Aki meg ért hozzá vagy érdekli a dolog, az nagy valószínűség szerint nem Elephonet fog venni.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
válasz Den Hadnagy #46 üzenetére
Azért egy tesztet megvárnék főleg az új készülékekről meg ugye 130$ ne hasonlítsunk 700$ telefonokhoz mert nem lenne fer. Mert ha normálisan működne a kispénzűek is villoghatnának lehajló kijelzővel másképpen csak állom marad meg nyálcsorgatás.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Szabcsizz #45 üzenetére
Teljesen így van. Ezért érdemes tudni, hogy vannak kínai A és B brandek, na ők a C
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Szabcsizz
őstag
válasz Den Hadnagy #44 üzenetére
Tudnának,ha optimalizálnának is.Ezt a többség tudja,aki meg nem,az majd megvétel után az ablakon fogja kihajítani.Nem is értem,hogy nekik mi a szándékuk ezzel a márkával.Ha ennyi erőt sem képesek fektetni a szoftverbe,hogy az AOSP alkalmazásokat lecseréljék,akkor mit várjon az ember,pl egy a kamerától,vagy bármi mástól?Rengetek jó kínai márka van(Xiaomi,Meizu,Huawei,Oppo stb)de ők pont nem tartoznak közéjük.
-
Den Hadnagy
senior tag
+1
Számomra is a debilség egy fokozata, amikor a fórumtársak modoroskodásból/indulatból/akármiből elkezdenek gyerekes névferdítéseket használni, tiszta óvoda. Ez a márka meg valóban gáz, de a magasabb verziószámmal tudnak majd vevőket fogni, ez tuti.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Wesder
félisten
válasz forgonati #41 üzenetére
Tényleg? Na ne màr! Nagyon jól tudom hogy SZÁNDÉKOSAN írtad így, de attól függetlenül le lehet normàlisan is írni. Nem szívlelem az Apple meg a Samsungot, de nem kezdek el Ifosch-ozni meg Szarsungozni. Normàlis keretek közt is ki lehet fejezni a nemtetszést. A véleményem pedig az Elephone-ról hasonló a többségével. Ha màr a logót is csórjàk, bele sem merek gondolni hogy milyen lehet a "szoftverfejlesztésük".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
-
forgonati
őstag
Azt hittem világos. De akkor elmagyarázom, hogy te is megértsd. Annyiba sem nézem ezeket a harmadosztályú hulladékokat hogy SZÁNDÉKOSAN írtam így a nevüket. Nem gondoltam hogy ezt így ki kell fejtenem, de úgy fest a gyengébbek kedvéért mégis muszáj. Jézusom.
Keelah Se'lai!
-
-
Ez igaz. Olyan mint a Galaxy Edge. Attól még tetszik. Mitől lesz hulladék egy telefon,ami összelegózott alkatrészekből áll össze? Én is raktam össze gépet, és pont úgy ment mint egy "márkás"
De ha hulladék, akkor nem kell.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
válasz forgonati #34 üzenetére
Mi a véleményed az Elephone S7 Edge-ről. Pofás nagyon főleg ha az árát is nézzük.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
forgonati
őstag
Rakhatnak bele 10 ezres akkut is, akkor sem kéne az elefánt. Egyszer volt hozzájuk szerencsém, hulladékok, semmivel sem jobbak a doginál, kukitelnél és társaiknál. A videón is látszik, hogy már a beállitások görgetésénél is akad. A több évvel ezelőtt használt ikonokat meg hagyjuk, rossz vicc. Persze, tudom, van más ikontéma, csak le kell tölteni. De akkor is szemét. Már elnézést, ha valakinek ilyen van és a lelkébe gázoltam.
Keelah Se'lai!
-
Wesder
félisten
Eléggé döcögött a videón, csak nem beta?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vicze
félisten
válasz Sebhelyes #28 üzenetére
Igen, AOSP-nek már nem része egyetlen Google program se. A tárcsázó és a Settings frissítve van, a többi azt az állapotot tükrözi mikor abahagyták a fejlesztését.
Azt hogy megírják az enyhe túlzás, valamilyen másik alkalmazásra cserélik jobb esetben, de nem mindegyik kínai teszi ezt meg azért.[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Az a kereső...
Nagyon ronda.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Sebhelyes
senior tag
Mi az az Android 2 stílusú Google search widget? Mindjárt elokádom magam...
-
-
törölt tag
Nem értem ezt a verziófrissítési lázat. Emlékeztek a KK frissítésre? Hopp, rögtön nem lehetett írni a külső meghajtókra. Kell ilyen?
-
nicu71
addikt
szerintem a nagyobb telefongyártók is jobban törhetnék magukat,de a piac úgyis eldönti mi a jobb,ülni a babérjainkon vagy versengeni a vásárlók kegyéért,árban,minőségben.
jó ez a tendencia."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Griff55
senior tag
A xiaomi is iparkodhatna a nougat update-el
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
laci laci
addikt
Még szerencse, hogy nekünk már van 7.1
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Adam Teket
csendes tag
Gyönyörűek ezek túlméretezett, Kitkatből ismerős ikonok...
-
batai15
félisten
hát ez a nougat kb valami erősen beta romnak tűnik
-
Postas99
senior tag
Már a rendszer sem gördülékeny ahogy látom. Szégyen.
-
Kanczy
veterán
Hát ez engem most nagyon boldoggá tett, mint a ritka P9000 tulajok egyike
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Narxis
nagyúr
Na erről példát lehet venni kedves nagy gyártók!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
joelke HU
senior tag
-
nyisziati
veterán
Na erre kíváncsi lennék, mivel vette rá a Google a gyártókat a frissítésre.
Valami erőteljes "ösztönzést" sejtek a háttérben... -
Fejvadi
nagyúr
Akkor se kellene.
-
joelke HU
senior tag
Sikerült felkérni a legügyesebb UMI kolléginát. Alig találta meg a szerencsétlen azt a fránya 7.0-t. 😆
És a search-bar... Valami okádék.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest