- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Ó itt még békésen van megtárgyalva,,"bizonyos" fórumokon ahol az Rt-t tárgyalják ott nem is vagy ember ha nem akarsz 2080-at venni miatta
Eljön itt még az az idő is amikor már külön játék lesz külön hárdverre irva,,és az nv-nek csak annyit kell elsütnie "másképp nem tudod oda húzni a gémet" És már veszi is mindeki
Hasonlót már lőnek jól megfizetett szaklapok
-
Szabi®
addikt
Irtam fentebb hogy nem ugy fest mint a mai hdr,,azért akkoribban nem panaszkodtunk arra sem
Egyébként az elmult 21 év alatt én is össze dobtam pár gépet,,ez idő alatt nem találkoztam olyannal hogy egyetlen "effektért" fél milliós hardver kellene,nyilván itt az üzleti modell gondosan vázolja a gémereknek miért kell kidobniuk a gtx 1080ti-ukat és váltani 2080-akra,,gondosan szintetikus tesztek számainak alá mantrázásávalPuMbA "nem láttál semmit" ezzel nem tudok egyet érteni,vagy te tényleg nem érzékelted az akkori játékokban Pl. az Oblivion-ba,,,nem történt egyébként semmi extra a mai hdr-el sem,,nem a spanyol viaszt találták fel,,csupán megjelenitöhöz kötik,ami a saját felületén szabályozza a fényerösséget
-
Szabi®
addikt
Ugyan úgy a fehér fény nit erejét szabályozta az akkori high dynamic range is ,ráadásul nem kelett hozzá spec monitor,ha megnézed a demonstrációt láthatod,,nyilván akkoriban nem társult mellé ambient occlusion,god rays,depth of field...ezért nem is úgy fest mint a mai hdr.
wolfman Paraszt vakítás.....
-
Szabi®
addikt
válasz
hackeeeee #260 üzenetére
Igen de a hdr amikor megjelent Pc fronton mondjuk a Half Life Lost Coast 2005 ben már jól használta,nem kelett hozzá fél millás hardver,egy mezei Radeon 9600 SE vel vigan ment,,,manapság meg "furcsa" módon ezek a új feature-ök csak az épp legmagasabb áron levő vgak-nál jön ki.
-
Szabi®
addikt
Sajnos ahogy elnéztem bizonyos oldalak ray tracing-es bemutatóját nagyon is "ópium"-ként hat a gémerek körében,16-20 közötti kissrácok dobálják ki a GTX 1080-jaikat hogy össze jöjjön a félmillió,hogy legyen 2080ti
Pedig ez csak egy "feature" ami nélkül is voltak szép játékok,meg lesznek is.De nem is ezen effekt az ami meghatározó,inkább a presztizs vonzata "a nekem van" birtoklási elégedettség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest