Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igy hirtelen csak annyit, hogy: UHHH....
-
joey04
titán
Hát ezek szerintem nagyon is (ahogy Bocha mondja) feminin táskák, abból is a nagyon ronda fajta
-
MrSealRD
veterán
Na de Bocha?! Ha színtévesztő vagy, miért nem kértél valakitől segítséget aki jól lát mindent?Amúgy nincs lehetőséged egy másik színre cserélni?
-
Scenic
tag
Bocha & Bog vigyázzatok! A végén még elkényeztetett, sznob zsúrpubikat nevelnek belőletek a szponzorok...
A táskák pedig, hogy is mondjam: érdekesek!
A legalsót egyik kollégám első pillantásra pisztolytáskának nézte... Igaz, elég kocka a fickó, na de pisztolytáskaaaa!?
-
marcee
addikt
Trendik, akárcsak a belevaló gépek!
-
Hcshacker
csendes tag
Dehogy ronda a kék
Én kapásból azt akasztottam volna le!
-
Napfénysüti
nagyúr
Kissé nőies stílusúak ezek a táskák. Főleg az elsőnél ezzel a színnel kombinálva.
Asszem maradok a jól bevált Targus márkánál.
-
rudymester
senior tag
A kékek szépek, a pöttyös "hááááát nem tom" kategória. A női táska jól néz ki, bár egyik nőismerősöm sem rohangál ekkora válltáskával.
-
Szabtom
senior tag
Ugy latszik, a magyar kepviselet jol teszi, ha a zarhato, tolvajbiztos modelleket hozza be.
-
törölt tag
nagyon divatosan ezek a táskák, csak sajnos nem szépek. viszont biztos minőségi cuccok, és nagyon praktikusak.
-
EczkE
veterán
Nekem egyik sem tetszik.
-
hemaka
nagyúr
Az a pöttyös tényleg csajos(majd elajándékozod, ha nem tetszik
), de a kék meg nagyon ronda.
-
^Clown
addikt
Bocha, az a szín tényleg elég meredek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Élménybeszámoló a cég notebooktáskáival kapcsolatban.
- IPhone 14 Pro max 128GB 2025.08.04 ISTYLE jótállás
- MSI Z590-A PRO, i5 11500, Asus Dual RX 5500XT OC 8GB, Fractal Design Meshify C
- Apple iPhone 16e 128GB Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- 27% Számlával! Asus ROG STRIX 16" 240Hz / i9-14900HX / RTX 4080 / 1TB Gen4 / 32GB DDR5! BeszámítOK!
- Mac mini 2014 Late CTO (2.8Ghz i5, 8GB ram, 1.12TB Fusion Drive)
- Steam Deck Oled 1TB + Steam Deck Docking Station
- Samsung ET-SLR84LAEGEU 22mm Galaxy Watch3 M/L bőr szíj - Barna
- Honor X8 6 GB128 GB fekete Dual sim kártyafüggetlen 19hó garancia
- Acer Nitro V15 Gamer Laptop RTX3050 6GB i5-13420H 16GB DDR5 RAM Ujjlenyomatolvasó! Garanciális
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest