Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Én gyakorlatilag semmi esélyt nem látok rá, hogy "elkezdjenek terjedni a komolyabb, AAA játékok." Linuxon. Nagyrészt konzolra fejlesztenek, sokszor még sima pc portra sem hajlandóak, és hogy még abból Linux verziót is csináljanak, hááát, gyanús.
Hogy a Valve a saját Source motoros játékait - amiknek van már Mac verziója - portolja, az hihető, mert abban nincs olyan sok munka. Szép lassan csöpögtetik majd őket, hogy folyamatosan jöjjön egy-egy cím, nagy hírveréssel.
De hogy kiadói nyomásra a fejlesztők nem fognak plusz időt, pénzt beletenni AAA címekbe csak azért, hogy abból linux verzió is legyen, arra már most tennék egy kisebb összeget.
Gondolom látta a Valve is, hogy a különböző "pay what you want" indie bundle csomagok jól fogynak, és - ahol mérték - az átlagár mindig a linuxos vásárlóknál volt a legmagasabb. Ez egy jó piac nekik, a Steam-en már létező címekhez felteszik a linux verziót is, és kész. Nem hiszem, hogy jellemző lesz. Pl. GTA IV-nek is van Mac verziója, de semmi esélyt nem látok rá Rockstar Games nekiálljon vele foglalkozni.
Félreértés ne essék, én is nagyon-nagyon örülök a Linuxos kliensnek, de tudom, hogy marad még pár évig a dual boot, mert felnőtt - hülye - fejjel játszom pc-n.
-
válasz
huskydog17
üzenetére
Sztem M$-nek a profit szempontjából jobban megéri konzolra koncentrálni, a PC-t mint játék plattformot egyébként is "leépítik". A Steam jól reagált, és idővel rendes profit lehet belőle. Unity is azért várós, mert ha a fejlesztői környezetből lehet plussz egy kattintással linuxra is kiadni, akkor miért ne? Korábban ilyenhez plussz ember(ek) és idő kellett... Szal. a játékok jönni fognak, már csak abban bízom, hogy a linux nem csak Ubuntut fog jelenteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest