- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athoss9
csendes tag
Optimus ui 3.0 launcher van már más telefonokra?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Stanley-B. #23 üzenetére
Mennyivel,hogy szebb,nem győzök betelni az L7-ben levő ICS-el...nagyon gyors,meg nem kell rá titanium backup,meg stb,hogy ki tudjam lőni a felesleges appokat....nem kell rá,külön aksijelző,adatforgalom számláló,launcher,mert minden benne van.... igy,hogy kilőttem a feleslegesen futó appokat,200MB RAM simán marad,amivel igen szépen hajtja az ICS-t..
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Stanley-B. #21 üzenetére
Samsung: időben lesz rá 5.0
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Oppenheimer #16 üzenetére
Szerintem így is jópár szempontból jobb ez az LG, igazából a samsung mellett nem tudok felhozni semmit, max ellene.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16 üzenetére
Ez csak a sima alkalmazásprocesszor (=nincs integrált kommunikációs modem=drágább összköltség), amire te gondolsz az az integrált változata, az valóban csak jövőre jön majd ki.
-
Rickazoid
addikt
Telefonnak túl erős, amíg ki nem jön majd az új Android, ami a 320-ast is megizzasztja a menüanimációkkal és elnyel 1,5 GB-ot a RAM-ból... kis túlzással. Szeretem az Androidot, ez a kedvenc mobilos rendszerem, de sajnos úgy tűnik a felé halad, illetve már most olyan igazából, hogy sok nyers erővel lehet csak rendesen meghajtani.
Lehet a Win RT-nek kisebb lesz a rendszerigénye az optimális futáshoz.. végül is az egy rendes, teljes értékű op.rendszer "butított" változata, illetve nyilván nagyon szigorú lesz a megkötés az alárakható hardvereket illetően, ami az optimalizáltságnak jót fog tenni. -
vicze
félisten
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Hehe, "jó".
4 karit + Adreno 320, inkább brutális lesz... (Win RT alatt fog ez futni, telefonnak már szinte túl erős.) -
Rickazoid
addikt
Épp elég baj, hogy minden gyártó birka mód megy az Apple után, bármit is találjon ki. Pár milliméter vékonyítás helyett inkább lenne egy kicsi beépített akku, ami elég a telefonnak 5 percre kb. teljes terhelés mellett, hogy ne kelljen akkucsere idejére kikapcsolni. Na az fejlesztés lenne, de a cserélhetetlen akku a mai technológiával inkább visszafejlődés... bár nem tudom volt-e a múltban az iPhone előtt ténylegesen ilyen megoldás.
(#16) Oppenheimer: amire piacra kerül, gondolom Q3 vagy később, a többi gyártó is felzárkózik. Gondolom az 5.0-s Android környékére lesz várható, még ha nem is azzal fog jönni.
-
Rickazoid
addikt
Ez a cserélhető akkumulátor már ficsőr-számba megy, vagy miért van kihangsúlyozva?
Szerintem ez az alap, amit egy (okos)telefonnak "tudnia" kell.
(#13) lmisi: +1
A többi is jól hangzik, főleg a 2 GB RAM, sajnos Androidhoz el is kell lassan. Kivéve a 13 MP-es kamerát, az csak árfokozásra jó.
-
lmisi
senior tag
Na megértük, hír ha egy felsőkategóriás telefon cserélhető aksival jön ki
-
oszi666
őstag
a joisten aldja meg a kotozkodos fejetek
az akksira ertettem. pl en optimus blackemhez lehet kapni 3000es aksit de rohadt nagy. a maxx meg vekony szep de draga is elegge. az hogy olyan vekony telokba olyan nagy kapacitasu akksikat rakjanak szerintem meg odebb van. nem is jut eszembe hasonlo se a csodafonnak beharangozott galaxy s3ban se olyan van.de a gyartok legalabb fejlodnek ezen a teren ha nem is rohamleptekkel. egyebkent ha lenne penzem en is maxxt vennek
-
Pantal
senior tag
Ha ezt a 4,67" kijelzőt egy SGS2 méretű házba bele tudják zsúfolni, akkor nekem bejövő, a 13mp-es kamera meg a 2gb RAM-ról nem is beszélve.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hmmm Adreno 320... Jó lesz ez!
-
pumpedlix
tag
"Apple nyomdokait követve egyre több gyártó próbálkozik fixen beépített energiacellákkal"
Jelenleg a cserélhető akksis telók az elterjedtek, talán nem kellene ezt kiemelni főcímmel,
majd ha fordul a kocka akkor igen -
oszi666
őstag
tetszik az akksi merete. vegre valami fejlodes
-
2100 mah ez jó tetszik.
-
tjb007
nagyúr
"Qualcomm MDM9615 processzort"
Ez nem processzor hanem maga a kommunikációs modem, a processzor (vagyis a SoC) az APQ8064 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest