- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Az említett két márkára nem is lenne egy rossz szavam sem, látod itt a gond. Ami meg lett volna rég kijavították, pl. Samsung rfs fájlrendszere.
"Mellesleg ezek után nem fogok ide neked írni, de ne dirigálj ha kérhetlek."
Szintén, ha beírtál volna én már nem is címeztem volna neked hsz-t. Arra kérlek ezentúl te is tégy így. -
keIdor
titán
Egy a baj... nem a Samsung a kedvenc márkám, olyan nincs, mindig azt veszem amelyik szimpi. Én inkább azt látom te vagy az LG fan és véded foggal, körömmel, mintha az életed múlna rajta. LG-nek dolgozol? Az meg nem istenítés, hogy leírom, hogy van már náluk kiszivárgott ICS rom, meg hogy szebbek a telefonjaik szerintem és a környezetemben lévők szerint is. Az egyik egy száraz tény, a másik meg egy szubjektív vélemény, amit vagy elfogadsz vagy nem...
A véleményemet meg le fogom írni mindig, ha szükségesnek látom. Nem tetszik ugorj bele a kútba, nem tudok mit tenni a nemtetszéseddel. Bár nem is akarok, nem az én bajom. S ha egyetértesz az ignorálásban, nem csak írod, akkor tedd is ezt meg és erre már ne is válaszolj.
Szerk.: A kedves addikt őfelség is legyen kedves akkor OFF-ba rakni a mondandóját... ne csak mutogass, cselekedj is.
jooker82: So?
-
keIdor
titán
Neked nincs jobb dolgod, miért kell minden LG hírnél összefutnunk? Látszik sose leszünk egy véleményen, ignoráljuk inkább egymást. Én nézek jobbra, te nézel balra és mintha itt se lenne a másik... köszi... úgyse jutunk közös nevezőre, egyikünk sem enged, úgyhogy hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X