- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca.1
aktív tag
egy kérdés 620s nektek is ugy jó a kép ha háttér fény 100-on kontraszt 100-on?amugy pc-vel totál jól működik ja játékmódban.de info gombot nyomok és 1080p 60hz.a gyártó miért nem ezt írja?mit 400hz
-
laca.1
aktív tag
hali. nem tudja valaki mikor jon valami frissites a tvre mert semmire valo a bongeszo tetu lassu vagy ne is varjak jobbat.valaki irta meg frissites elott jobban muzsikalt a tv.bongeszobol neztem youtubon filmet de olyan furcsan megy laggol vagy mi.nektek is?
-
laca.1
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1523 üzenetére
jo.kicsit tulreagaltam a dolgokat.a plazma utan nagyon be jon a fenyero.tetszik.
-
laca.1
aktív tag
hali.egy hete vettem egy LG lm 620s es hat osze vetettem egy sima lcd 13..x768 folbontasu samu.kepminosegevel a samu gyozot brutalis kep van a samuba gyonyoru kontrasztos szep szinek minden.akkor most mit is vettem?nem azt mondom hogy az lg-ben nem szep a kep, de ha ezt a kulombseget valahogy elobb latom samut veszek de mar mindegy.csak azert irtam le mert kicsit duhos vagyok magamra mert nem olvastam eleget rolluk.vagy bisztassatok mar egy kicsit nem olyan rossz ez.......kosz hogy meg halgattatok.
-
laca.1
aktív tag
no meg is..hat racsatlakoztattam a parabolamat es hat meg akartam keresni a csatornakar ami azon a muholdon van.vagy ez nem ugy mukodik.??tudom folosleges kulfoldi adokat keresni de csak ki probalni akartam azt a fungciojat is.
-
laca.1
aktív tag
ah megsem nem erdekes.
-
laca.1
aktív tag
hali.valaki akinek 42 lm620s van segitsen mar,egyszeruen en semilyen be allitasi lehetoseget nem talalok a satelitre sehol a menuben.nektek van??? egy hete vettem a tvt gondoltam kiprobalom azt a fungciot is de nem talalom sehol.vagy rossz a tv?
-
laca.1
aktív tag
udv.ket kerdesben segitsetek nekem.most vettem egy lg 42lm 620s tvt gondoltam ki probalom a satelitet de a beallitasokban meg sehol a menuben nem talalom hol kell ezt kezelni.a masik problemam vannak ugye kulombozo kepbeallitasi lehetosegek de nekem az a resz amivel a fekete szintet lehetne allitani ki van szurkulve es nem allithato mi lehet az oka???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest