- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziarimotachi
tag
válasz
Polllen #1472 üzenetére
Köszi közben megtaláltam
Viszont most amit nem találok csak akkor szól ha alapértelmezetté teszem a HDMI kimenetet akkor viszont a PC nem szól ez direkt így van nem lehet hogy mindkettő szóljon? A TV is meg a PC is? A PC hangszóróit így kikapcsolhatnám nem kellene mindig váltogatni, melyik legyen az alapértelmezett.
-
ziarimotachi
tag
Sziasztok! Összekötöttem HDMI-vel a TV+PC-t a probléma az hogy a hangot nem viszi át. Valakinek valami tipp?Kipróbáltam pár játékot is pöpec, csak így a PC hangszórót kell használnom az meg nem pöpec
-
ziarimotachi
tag
Nekem Asus O Play-el van összekötve a TV-m, arról nézem a filmeket. Megnéztem már moziban is párat. Ami nekem pozitív volt az a Véres Valentin, a Final destination 4, Avatar, A Hobbit és a Prometheusban kicsit csalódtam mondjuk a Hobbitban magában a filmben is. Mondjuk IMAX-ban biztos más lenne.
-
ziarimotachi
tag
Nem tudom másoknál hogy van de én úgy érzem a half ou filmeknél élvezhetőbb a 3D. Lehet hogy csak én képzelem be magamnak de mintha jobban kijönne a képernyőből a téma. Ajánlom mindenkinek a 3D természetfilmeket. Nagyon pöpecek. Amazing Ocean és a IMAX Under.The Sea 3D-t néztem eddig, nagyon szépek.
-
ziarimotachi
tag
válasz
Azurooandrew #1369 üzenetére
Itt egy kép a jelerősségről.
-
ziarimotachi
tag
válasz
Azurooandrew #1367 üzenetére
Szia!
Kb 2x ment el az adás pl a M1-n 1-2 percre aznap mikor megvettem. Meg azt hiszem valamelyik másik csatornánál is az LG logó is megjelent azóta eltelt majd 1 hét de mostanában nem tapasztalok ilyesmit. Azóta felraktam rá a frissítést nem tudom az befolyásolja e. Azóta nem vettem észre ilyet.Az első nap viszont a TV2-ő HD adása is laggolt kicsit azóta az sincs. -
ziarimotachi
tag
válasz
Motion_Blur #1349 üzenetére
Igen 210 volt az ára de volt pénteken egy akció minden Smart tv-ből engedtek 15%-ot
Vagyis kaptam egy ajándék kártyán 31 500Ft-ot amit egy évig bármire levásárolhatok
-
ziarimotachi
tag
Nah megvan a készülék
47lm620s végül is 179-ért jutottam hozzá Auchan akcióban. Fektetve szállítottam 3km, a dobozán egyébként állítva szállítani jelölés van.Teljesen meg vagyok vele elégedve bár csak 2 napot teszteltem. A hangszóró nálam nem torzít teljes hangerőn sem, viszont a tesztek azt írták nagyon gyengék rosszabbra számítottam, szerintem tv-hez képest tűrhető. De van házimozi. Sajnos Tp-link wifi sticket nem ismeri fel, szerintem csak a gyárit. Kábellal ok. Bár nem biztos hogy netezésre fogom használni. A telefonomon lévő LG TV Remote appot is egyből felismerte. Ha böngészőből menetem fel a Youtube-ra néhány videót nem játszott le, főleg 3D 1080p Movies Trailert akartam megnézni.
Szerencsére anno DIGI kábelra váltottam aki a digitális csatornákat ingyen szolgáltatja gyönyörű a képe! A rádugott külső meghajtóról is lejátszott mindent, a feliratot is jól kezelte. Megnéztem rajta IMAX Under The Sea 3D című természet filmet lenyűgöző. Örülök hogy végül is ezt a készüléket választottam -
ziarimotachi
tag
Sziasztok!
Tudna valaki gyorsba dobozméretet mondani 47LM620S-hez? Suzukival mennék érte 3 ajtós dönthető hátsó ülés. Nem tudom befér e.
Köszi. -
ziarimotachi
tag
Nekem is van egy ASUS O Playem azzal fogom használni. Ha kábellel van összekötve a tv akkor hogy tudod használni az Android App alkalmazást? Mivel kommunikál a telefonnal? Ezzel ugyanis ki lehet váltani a Magic remotet,ha nem kell wifi az Apphoz akkor 620s-nél maradok.A smart tartalmak sem túl fontosak nekem. Kivéve esetleg a Youtube.Van itthon elég kütyü a netezésre.
-
ziarimotachi
tag
Sziasztok!
LG TV vásárlása előtt állok még nem tudom pontosan melyik tipust 47lm620s,640s,660sközött vívódok.A kérdésem annyi lenne a LM620s tv-hez használ valaki LG Wireless adaptert? Ha igen milyen tapasztalatai vannak vele. Az android Remote alkalmazás wifi-vel kapcsolódik a TV-hez?
A másik kérdésem milyen típusú 3D-s filmeket néztek vele. Próbálta valaki half Side by Side (half SbS) vagy Over/Under felbontásba nézni a filmeket? Esetleg a tapasztalatokat leírhatnátok. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest