- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én ha gördítek, lent fekete-fehér kockás mező lesz egy fél másodpercig... Nálatok?
-
Jégkokó
veterán
dehát már van mozilla böngésző, az ujabb sybianos nokiákon. Vagy ez más platformokat fog csak érinteni?
-
marcias
őstag
Fennec vs. Opera Mini/Mobile?
-
róland
veterán
Két apróság, ami nekem hiányzik belőle:
- az oldal betöltődését jelző csík
- az oldalak nagyíthatósága -
Stiky
senior tag
Sztem jóféle. Ezt is erről írom
. Kifejezetten tetszik ez a "drag-right" - és akkor látni a megnyitott ablakokat - módszer
Hasznos lesz a mobil eszközökön.
Hajrá! -
cousin333
addikt
Na megneztem magamnak. Latvanyosnak latvanyos, de szerintem zavaro is egyben ez az oldal huzom, megjelenik a menu dolog. Kicsit csaloka ez a nagy meret, nem sok keszuleknek van ekkora kijelzoje. A sebesseg is jo, mondjuk ez el is varhato egy mobilra szant programtol, ha az ember PC-n hasznalja. Vannak benne jo otletek, peldaul a kis elonezeti kep a megnyitott fuleknel. Ami ezt a hozzaszolast illeti, az a rivalissal irodott, ami szinten kiprobalhati itt: http://www.operamini.com/demo/
-
7
addikt
Kifejezetten megfogott a logoállat.
Furának tartom viszont, hogy ennek a neve nem bontható szét két/több külön szóra.
Hogy érthetőbb legyek:
Firefox = vörös panda, de a Fire (tűz) és a Fox (róka) is értelmezhető külön-külön.
Seamonkey = valamiféle tengeri rákféle, de a Sea (tenger) és a Monkey (majom) is értelmes külön-külön.
Thunderbird = az Észak-amerikai mitológiában szereplő madár, de a Thunder (mennydörgés) és Bird (madár) ugyanúgy értelmes külön-külön.Persze nem ismerem az összes Mozilla-terméket, tehát könnyen el tudom képzelni, hogy nem mindegyik volt ilyen eddig sem.
-
Na jó, egy próbát megér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Interactive Brokers társalgó
- Synology NAS
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest