- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
stikyo
tag
válasz
superecneB #20 üzenetére
Pendrive-nál én sem, de Nyick szerintem a berhelésre gondolt (kikapom a vinyót, berakom megen, vagy megtapizom a hűtőbordát... stb), és olyankor kellemetlen a hajolgatás. Persze csak a notórius berhelőknek, hiszen ha egy évben egyszer kell ilyet tenni... No meg a por tényleg jobban jelen van ha lent tartod a gépet.
-
stikyo
tag
Emlékszem az első "komolyabb" házamat 8k ért vettem, és nagyon le volt árazva (12k-ról, és most sem lehet 10k alatt kapni [link]). Azóta is az van, pedig mióta a minimal modding érdekel, és egyre másra jönnek a szebbnél szebb házak nagyon be vagyok sózva, hogy vegyek egy újat. De az árcímkék... Nálam mondjuk 20k a lélektani határ, csak fekete belsejűt, ami minőségi is, nem lehet 30-40 alatt kapni...
-
stikyo
tag
-
stikyo
tag
Végre! Nagyon tetszik! Annyira nem, mint egy hasonlóan letisztult, fekete belsős lian-li, de ha az ára jó lesz, akkor UP! Viszont érdekes ez a szemmagasság dolog. Minek vesz valaki egy ilyen jó kül- ÉS belsejű házat, ha a nem szemmagasságban tartja? Ja és minek egyáltalán fekete belső, ha nincs ablaka? Hmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest