Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Ha ez így folytatódik, először csak a dobozt veszed meg 3 kilóert, aztán külön vedd meg a telefont meg a töltőt.
Mondjuk furcsa mert szerintem van olyan jogszabály, ami előírja azt hogy ha veszel egy műszaki terméket akkor ahhoz minden olyan tartozékot biztosítani kell, ami szükséges a működéshez.
Ez kb olyan, hogy a tévéhez majd nem adnak távirányítót.
Ha nagyon spórolni akarnak, inkább azt a rengeteg 30 féle nyelven íródott leírást ne tegyék bele a telefon mellé, azt úgy is le lehet tölteni a honlapról.
-
tovgab
aktív tag
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
kugli
aktív tag
A környezetvédelemre hivatkozik a gyártó,mert így kisebb a csomagolás,kevesebb a hulladék stb. Igen,ez jól hangzik főleg ha úgy lenne a fejlődés hogy a régebbi töltőt is tudná használni a felhasználó,vagyis tudná az aktuális gyorstöltést. Oké,veszek egyet külön. De azt gondolom külön szépen becsomagolva fogja elém pakolni a gyártó. Vagyis lehet több a leves mint a hús...
Lehúzás hülyének nézés stb stb -
<Lacy85>
addikt
válasz Viktor0610 #25 üzenetére
Alsó / középkategóriában szerintem maradni fog, ahogy a jack sem tűnt el. Pl. az A71-ben is van / volt még.
Ugyanaz lesz a recept itt is. Aki hajlandó kiadni egy telefonra ~1000€ / $-t, azt könnyebb ilyen apróságokkal lehúzni, mint jack adapter / BT füles / töltő, mert a vételárhoz képest filléres holmik.
Egy ~80-100 ezres telefonnál már fájóbb ezeket megvenni. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Szerintem nem csináltak semmi ilyesmit.
Emlékszem még a trollkodásra, hogy bezzeg náluk van töltő a csomagban.
Most meg ők is kihagyták.Illetve azért is tartom hülyeségnek ezt a töltő elhagyást, mert ha jól sejtem, az alsó-/középkategóriás telefonoknál nem fogják elhagyni a töltőt.
Ha mégis így lesz, akkor tévedtem, bocs.
Xiaomi 13T
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #22 üzenetére
Miért lett volna így? A készülő törvényre reagáltak így. Nem csak ők. Minden gyártónál megvannak nagyjából az időpontok mikor jön az új fontos széria, az iPhone jött elsőnek. Ennyi. Vagy szerinted ilyen rövid idő alatt minden cég (pl samu) reagált, piackutatott, elemzett, hogy ha az alma meglépte akkor vajon sikeres lesz-e nálunk is?
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz Viktor0610 #22 üzenetére
De ez az “Ő kezdte, ő kezdte!” kicsit az ovis éveket idézi nálam.
Senki nem kényszeríti a többi gyártót, hogy minden agyament baromságot utánozzanak.
Épp annyira a Samsung sara is, mint az Apple-é.
Meg majd szép sorban az összes többié, mert max. 1 éven belül mindenki elhagyja.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Mr Anderson #5 üzenetére
Xiaomi rak (EU-ban) töltőt a telefon mellé. [link]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Jakesz
addikt
Pont ezt használják ki. Eddig ez természetes dolog volt, most fel lehet használni kőkemény marketingfogásnak, hogy ők (MÉG!) nem ekkora szemetek, és adnak hozzá töltőt. A Xiaomi ezt a trükköt még inkább kimaxolta azzal, hogy kiszivárogtatta azt az infót, hogy a Mi 11-hez nem adnak töltőt. Ment a felháborodás heteken keresztül, aztán jött a bejelentés, hogy mindez félreértés volt, és kap töltőt mindenki, ezzel még inkább felpörgetve azt a pszichológiai hatást, hogy ez a drága cég nem hagyott cserben minket...
-
ffrdgc
tag
Szerintem olyan lépés volt az apple részéről, amit előbb vagy utóbb amúgy is meglép valamelyik gyártó.
Szerintem még korai volt. Meg úgy volna esetleg elfogadhato, ha 2-3 generációig tartós és fuulos sebességű töltőket csomagolnak.Samsung Galaxy Note22
-
MODERÁTOR
Az élet apró örömei.
Xiaomi 13T
-
atike
nagyúr
válasz Mr Anderson #5 üzenetére
Tényleg ők találták ki ezt "környezetvédelmi" akciót? Le vagyok maradva...
-
joey04
titán
Amilyen sebességgel emelték az árakat, talán bele is fér...
-
bollokcs80
Korrektor
OP-nél csak az a szép az egészben, hogy semmilyen más töltővel nem lehet épkézláb sebességgel tölteni, pl. a 30W-os OP7T-nél a QC3.0/PD töltőktől/powerbankoktól kb 8-10 wattot hajlandó felvenni. A saját töltőfeje meg 10 rugónál kezdődik....
B.Cs.
-
sutitomi
csendes tag
Tuti az lesz megint, hogy egy-két nagyobb cég ebben az évben még kivár, meg elhatárolódik, aztán jövőre meg simán elhagyják majd, mint anno a jacket is.
-
atike
nagyúr
Hihetetlen, hogy az lesz a hírérték, hogy ha egy új (csúcs)teló mellé lesz esetleg töltő is... Köszönjük Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest