Lesz töltő a OnePlus 9 mellé

Különösen a magas vagy extrém teljesítménnyel dolgozó készülékek esetében érdekes, hogy alaptartozék-e a kompatibilis adapter.

Amióta az Apple úgy döntött, hogy környezetvédelmi megfontolások miatt nem csomagol töltőfejet a készülékek mellé, és miután a Samsung rekord gyorsasággal követte az Apple gyakorlatát, igencsak releváns kérdés, hogy a kiszemelt, akármelyik gyártótól érkező modellhez vajon lesz-e. Ez akkor különösen érdekes, ha az új készülék magasabb teljesítményt tud felmutatni és/vagy eltérő a töltőcsatlakozó a korábbi szériákétól.

A legalsó kategóriát kivéve a készülék már jellemzően Type-C porttal rendelkeznek, probléma akkor lehet, ha az újonnan mellékelt kábel másik vége is Type-C az eddigi USB-A helyett, vagy a rendelkezésre álló hálózati adapter teljesítménye a kanyarban sincs az új eszköz képességeihez képest. Legutóbb a Xiaomi mutatott be csúcsmodellt 55 wattos vezetékes töltéssel, amihez mellékelték is a megfelelő töltőt.

A következő aspiráns a OnePlus 9 és 9 Pro modellekkel, jogosan merül fel a kérdés, hogy a 65 wattos gyorstöltéshez jár-e majd a megfelelő kiegészítő. Max Jambor (korábban Max J néven ismert) tegnap az akkumulátorkapacitásról tweetelt (4500 mAh), a kérdésekre válaszolva pedig, hogy lesz-e töltő a dobozban, határozott igennel válaszolt. Reméljük, igaza lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés