- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Köszönöm a plusz megjelenést a Ph! felületén. Természetesen köszönöm a vélemény nyilvánításokat is, legyen ez pozitív, vagy éppen jó szándékú kritizáló.
Egy dolgot kell megértsen mindenki: én már megjártam pár kiállítást, és megtanultam azt, hogy a tekintetet valami figyelemfelkeltő dologgal kell a termékre felhívni. Ez lehet valami világító/villogó fény, a terméken feltüntetett alapszíntől eltérő dekoráció, vagy bármi más. Ez már elég lehet arra, hogy bárki megálljon akár a stand mellett, vagy az üzletben, és szóba bocsátkozzon akár a készítővel, forgalmazóval, marketingessel. Elindul egy kontakt, amiből később gyümölcsöző kapcsolat is lehet. És számomra ez a lényeg, az ember valamilyen szinten felhívja magára a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged