- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#63050240 #3785 üzenetére
Természetesen nem a 64Gigás SD a kevés. A telóban gyárilag asszem 4giga belső tárhely van, és ez elég szerencsétlenül van feldarabolva, ha jól emlékszem, kevesebb, mint 1 giga a belső tárhely, kicsivel több a telefonmemória (vagy fordítva? ), és ez szokott elfogyni. Ezen csak újraparticionálással lehet segíteni, de az a telepített appok elvesztésével jár. És lehet, hogy belebolondul az android rendszered is, mert van, amelyik nem működik átparticinionálva. Nekem volt Andreám, particinonálva, működött, de mivel csak 50-60mega maradt a belső tárhelynek, és az is megcserélve a telefon memóriával, nekem meg így nem akart néhány dolog települni. Például az igo szülinapp, mert ő a telefon memóriára (arra az 50 megára) települt volna, az meg kevés volt neki. Aztán én felraktam azt a romot, amit Blizzardking csinált, azzal szinte tökéletes a telefon. Át van particionálva, 2.5giga a belső tárhely(az a kics 50mega az nincs is), és 32giga a telefon memória. Igazából az az SD kártyám, de teflon memónak csatolja fel, így SD kártyám látszólag nincs is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- eBay
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest