Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz #63050240 #3785 üzenetére

Természetesen nem a 64Gigás SD a kevés. A telóban gyárilag asszem 4giga belső tárhely van, és ez elég szerencsétlenül van feldarabolva, ha jól emlékszem, kevesebb, mint 1 giga a belső tárhely, kicsivel több a telefonmemória (vagy fordítva? ), és ez szokott elfogyni. Ezen csak újraparticionálással lehet segíteni, de az a telepített appok elvesztésével jár. És lehet, hogy belebolondul az android rendszered is, mert van, amelyik nem működik átparticinionálva. Nekem volt Andreám, particinonálva, működött, de mivel csak 50-60mega maradt a belső tárhelynek, és az is megcserélve a telefon memóriával, nekem meg így nem akart néhány dolog települni. Például az igo szülinapp, mert ő a telefon memóriára (arra az 50 megára) települt volna, az meg kevés volt neki. Aztán én felraktam azt a romot, amit Blizzardking csinált, azzal szinte tökéletes a telefon. Át van particionálva, 2.5giga a belső tárhely(az a kics 50mega az nincs is), és 32giga a telefon memória. Igazából az az SD kártyám, de teflon memónak csatolja fel, így SD kártyám látszólag nincs is.

Új hozzászólás Aktív témák