- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesman
őstag
Üdv!
Ehhez a tablethez hol lehet érintőceruzát kapni?
-
-
wody21
tag
Az volt a mókás, hogy szépen fel lett sorolva, hogy mi nincs a "ThinkPad" Tablet-ben / mit nem tud a szóban forgó tablet, és a végén ott sunyít az 500+ $-os ár... Csak pislogtam. Végül is megfizethető, csak értelme nincs sok ezért adni ennyit.
-
apatyas
Korrektor
Öh izé.. Azt megszoktuk, hogy kattintás homokóra és aztán történik valami. De tapicskolós rendszerben a késés rohadtul idegesítő tud lenni. Ez az atomos izé hogy viselkedik ebből a szempontból?
-
Blindmouse
senior tag
Nem akarják már végre standardizálni a dokkolót?
-
törölt tag
hiányolom a pöcök egeret
-
stratova
veterán
Csak nekem furcsa?
Rendben, hogy kevésnek tartható 10,1"-on a HD, de amikor a 15,6"-os gépek 90%-ának ekkora a felbontása és a 17,3"-asok döntő többsége is csak HD+, akkor elcsodálkozom az előbbi felbontásproblémán....mire kijön, már lesznek temashos alternatívák...
Nagyon remélem, hogy ez beigazolódik, de sajnos szkeptikus vagyok
túl erős a lobbi.
-
Ati1979
veterán
Atom... nem is folytatom....
-
satz18
őstag
A 136 x 768-as kijelző kevés lesz, még ha IPS is
Az időzítés hibás sztem, hiába lesz olcsó, mire kijön, már lesznek temashos alternatívák, amik mellett nem hiszem, hogy labdába fog rugni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest