- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsi
aktív tag
igen de az 10", nem egy liga ... nekem valahogy a 7-8" az ideális méret .... van otthon egy galaxy tab2 egy waytek xtab70dci meg egy ghootab7000s röhögni fogsz mert a legtöbbet a Ghootabot használom mert igaz a wayteq gyorsabb meg szebb a kijelzője de iszonyat forró a galaxy tab2 állati nehéz egyszer ágyban neteztem feltartott tabbal és megcsúszott a kezembena tab és majdnem eltörte az orrnyergem kényelmetlenül nagy így csak "porosodik" a szekrényben ... a Ghoo meg tartalom fogyaztásra meg némi játékra (dots meg jetpack) tökéletes és lasabban merül mint a wayteq .... viszont officera mind alkalmatlan így bárhova utazom vinnem kell egy dögnehéz notit (T430) pedig igazából az egy erőmű ahhoz amihez kéne, és hirtelen megnézni rajta valamit hát elég vicces mutatvány ...
-
Orcsi
aktív tag
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Magamból kiindulva a tartalomfogyasztásra blog/forumra tökéletes lesz. Természetesen nem ezen fogok videót szerkeszteni, konvertálni, és szerintem egy word szerkesztés vagy egy ppt szerkesztés sem lesz probléma főleg ha a kapacitiv tollat is beszerzi az ember hozzá ... (szerintem ...)
Peace
-
Orcsi
aktív tag
Alakul a helyzet lesz még ebből 8"-os tablet az idén és egy egézséges verseny is elindulhat már van DELL, Lenovo, Acer, (valaki lemaradt ?!)
teszek félre egy kicsit ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- OLED TV topic
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest