Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laci5909

újonc

Sziasztok!
    Csak én látom úgy hogy haloot a fórum egy ideje?
    Már évek óta nem jártam itt, de jó lenne egy kis segítség, ha lehetne.
    Adott egy K3 note:k 50a40 változat.Benne egy Samu class 10-es 32 gigás memóriakártya.
    Mivel már elfogyott a telefon belső tárhelye!Frissíteni sem lehet már semmit emiatt és rohadt lassú is lett ezért. Régen ha hozzácsaptam a kártyát? Utána már nem fértem hozzá semmivel. Ez változott-e azóta? Szintén még régen rootoltam a telefont és a progi beépítette a rendszerbe a TWRP-t. Már nem rootolt, de a TWRP-t nem tudom eltávolítani, mert semmi sem látja és nincs ilyen funkció. Hiába van benne Magyar nyelv.
    Hogyan tudnám törölni? Illetve ha összeolvasztom a külső tárhelyet, a micro sd-t, a belsővel? Tudok-e hozzáférni géppel? Rá tenni valamit. (A mappákba bemásolni vagy még mindig nincs rá megoldás?) Sajnos a fórumon való keresgélés nem igazán opció. Nem a trehányságom miatt! Már nem is igazán látok jól. A gép előtt üldögélni sem tudok huzamosabb ideig. Rokkant nyugdíjas is vagyok és a gépelés sem megy már könnyen. Hiába van az akarat, energia már nincs sajnos!( Na meg pénz sem...) Ha kaphatnék segítséget a hozzáértőktől? Windows-10 Professional rendszerről férek a telefonhoz! A krekkelt módszerek, programok kilőve! Nincs a gépemen mókolt cucc! Nagyon szépen köszönöm, előre is! :R

• laci5909

újonc

válasz Dominó85 #5099 üzenetére

Ez mi akar lenni? Az A7000+ és a K3 Note?! Nem ugyanaz! Bár ugyanazzal a szoftverrel képes működni...bizonyos szinten. Az A7000+ egy 5"-os készülék mezei HD felbontással kisebb háttértárral.
    Míg a K3 Note 5.5"-os FullHD felbontással és nagyobb háttértárral. Azért nagyon nem mindegy....
    Az A7000+ mivel kisebb minden szempontból. Jelentősen olcsóbb is.... :K

Bocsi de sajnos félrement a címzett!
    Ez neked szól: st3v3np3t3r ;)

• laci5909

újonc

válasz Dominó85 #4954 üzenetére

Szia. Csak ez már frissült magától 427-re. Utána kapott a Lenovo K3 Note Managerrel...
    rootot és valószínű ez rakta fel a TWRP-t is. Majd a rootolást kénytelen voltam eltávolítani.Egyéb okok miatt. Innentől nem frissül. Nem tölti le sehová illetve nem található.A letöltés után ujraindítást kér, de ekkor már a TWRP indul el automatikusan.Amit állítólag letöltött az nincs sehol. Így marad a reboot. Majd pár perc után észhez tér és elindul..Mivel nincs meg amit letöltött...
    Próbáltam a LenovoSmart Assistant-al is az sem tudja frissíteni......A frissítést le szedi. Be is rakja a mappájába de utána leáll. ( Windows-10 pro x64. Asztali gép nem mókolt...)Minden driver fent van. Most olvasgatom a fórumot. Már tavaly júliusnál tartok.. Van még.. :) Ötlet? Köszi hogy írtál. :R

• laci5909

újonc

Szervusztok!
    Mivel itt nem találtam nyomát a dolognak...
    A két féle K3 Note közötti különbség. Az alábbi képen.
    A t3s egy kicsit tud többet mint a t5 verzió. A képen jelölve a különbség. A láthatóságról nem tudok nyilatkozni, de hamarosan látszani fog. ( A kép mérete 1422x744 nem lehet lekicsinyíteni...)
    A kép linkjének megnyitása új lapon. Ekkor garantáltan minden gépen olvasható rendesen! ( Ki lett próbálva!) :K

Eredetileg ez lett véve hozzá külön..... :)

• laci5909

újonc

Üdv. mindenkinek!
    Van-e ötlete valakinek?
    1: Nem tölti le a frissítést, nem található sehol! Bár azt mutatja hogy letöltötte és kéri is az újraindítást...

Újra indulás után a TWRP-vel indul automatikusan. Át állítható a TWRP nyelve magyarra, de a letöltést nem találja sehol. Így nem tudom frissíteni.....

2: A két kártya hálózati ikonja, átszínezhető-e valahogy. Például az egyik ikon kék, a másik piros. (Program vagy valami.) Fehér színnel jelzi alapból.
    Szín módosítási lehetőség nincs. Mivel ez a készülék magyar forgalomban nincs?! A Lenovo Magyarország sem ad értelmes segítséget....
    Bármilyen segítségnek örülnék! Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés