- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ellened szól , de úgy szeretem mikor jönnek azok a hozzászólások hogy rendeld meg a világ végéről . Aztán ha olyan a vásárló mint én aki előtte szeretné megfogni sőt kipróbálni.
Mikor meg megjön a megrendelt készülék aztán nem tetszik a kijelzője vagy az anyaga mehet a vissza küldés . Aztán elment vele az időd . Tudom sok bajom van .... -
-
válasz
domerator #17 üzenetére
Jaj már , ez már számtalanszor ki lett már tárgyalva hogy ez a pletyka egy oldal álltál félre irt dolog. Mininek lesz folytatása .
Lényegében csak annyi történt hogy azért nem lett több eladott Mini mert “szinte” egy időben lett kiadva a 2020-as SE készülékekkel .
Ami nem volt jó ötlet mert márkán belüli kannibalizmus történt .
De jövőre nem lesz SE de 13-as sorozat igen amiben lesz új Mini a kötelező technológiai lépcső ugrással . -
Én szeretem a kompakt készülékeket , jó lenne ha több szereplős lenne a piac mert igen is van rá igény . Ezért is használok most egy IPhone SE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest