Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Dhampir #17 üzenetére

(#17) Mirr Murr

Azért hát amiket leírsz, az KB olyan dolog, hogy van egy autóm, állandóan kinn a Panel előtt, évente 2* mosom meg, akkor is mert már égő, és utána csodálkozom rajta, hogy a lakk karcos, a hajlatokban pattogzik fel a festék, és amúgy az autó legalább 5 évvel idősebbnek néz ki, mint amúgy ha egy rendszer ember használta volna, akár a panel előtt, aki gondozza is.
    Amikor egy német Multi-nál dolgoztam na nem Magyarországon, akkor a melósok, akik hazavitték a gépüket, kaptak egy kis Logitech notebook tokot, és egy billentyűzet porvédőt már nem tudom milyen fajtát. Majd megkérték szépen őket, hogy használják. Az az jól érted így tették be a hátizsákba.
    Ennek az eredménye, hogy a 3- 4 éves Business Class laptopok olyan állapotba kerülnek a Kelet-Közép Európába ahogy kinéznek. ha ezt egy például magyar használja na akkor néz ki úgy ahogy te mondod. A szép érzet az nem alanyi jogon jár mint a magyar proletárnak a lecsókolbász május elsején a sör mellé, arra vigyázni is illik. Ha bevágom a táskába a gépet a szendvics meg a csavarhúzó mellé, akkor igen elkezd fesleni a gumi, elkezd lekopni a festék, elkezd csúnya lenni.
    Ennek is megvan a kultúrája, az hogy nekem csak jár de igazából mindent leszólok, mert naaaaaa...

Azután a továbbértékesítés metamorfózisából születik a jó kocsi, az óceáni nyaralás, a vastag nemesfém nyaklánc, az almás cuccok, satöbbi.

Neked a folyamatos panaszkodás helyett miért nem jutott eszedbe?

Új hozzászólás Aktív témák