- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
én meg annak nem látom, hogy drága lapot vegyek
soha nem volt, akkor sem mikor tuningoltam c2d korszakban
akinek van rá igénye meg azt veszi, nekem nincs
hűtő teljesen más téma, már csak azért sem használtam gyárit mert az - nekem - hangos volt, és nálam mindig elsődleges volt, hogy csssssssss-ben legyen a gép -
Chaser
legenda
régen volt
lásd az e3400, 4g-n ütött és akkor egy c2d e8400 kb 3x annyiba került újan, amit lazán lehagyott úgy, persze lehetett tuningolni azt is, de ahhoz már jóval drágább lap kellett
vagy ott volt az e2180@2g, legtöbb lazán ment 3g-n
régről meg a celeron300a@450 ( : vagy 677@900-1000
mai cpu-kat azért a kis pluszért már hova tuningolni?oké, hc gamereknek biztos számít, de ott is inkább a régebbi genes core i vonalnál amiket felrángattak 4,5g környékére és így ma is is jók, de egy 4,2 alapórajeles kaby lake-et minek feltolni 5g-re ráadásul legtöbbször jelentős fesz. emeléssel azt úgy nem értem, azt meg pláne nem, hogy ezért orbitális felárat mért fizet ki valaki?
alulfesz tuningnak tényleg van értelme, sokkal kevesebbet eszik úgy a cpu, és ezzel együtt sokkal kevésbé melegszikszerk: Duracellm... jah igen, turbo, azt vagy kilőném, vagy ha lehet minden magra beállítani az oké, sok sw órajel kapcsolgatásra érzékeny, többet tud ártani mint használni, régen játékok pl nem nagyon díjazták, sztem ez nagyot nem változott
-
-
Chaser
legenda
válasz
Achill3uS #58 üzenetére
az irónia volt az intel felé...nem neked ment
ivana elenyésző arány volt régieknél, bőven 1% alatt, ma már gar nélkül nem vennék drága cpu-t
szerk: MM
c2d korszakban fejeztem be, e3400@2,4g 4g-n stabilan ment vid alatt csóri' lapban ( : 4,5 körül kis feszemeléssel, régi szép időkanno azt adtam el bolti ár fölött etgy nagyon kicsivel, a "simákat" amik csak 4g körül mentek kis feszemeléssel, azokat bolti áron
-
Chaser
legenda
nekem nem, mindig csak kértem a polcról amikre rámutattam, bevált ( :
főleg ilyen pár száz mhz-es hülyeségért még felárat fizetni, na ne már...szerk: Achill3uS igen drágább, és hogy férne már bele egyébként is pofátlanul felülárazott cpu árába egy ALAP dolog, fúj, szégyellje magát az összes vásárló aki elégedetlenkedik az intel fillérb@szásán - már bocs -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest