- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
irhejja
tag
válasz
VaniliásRönk #165 üzenetére
Tegnap raktam fel a driver-t öcsém gépére is (neki Win 7 64 Bit az operációs rendszer) és minden tökéletes. Előtte eltávolítottam az előző 14.9-es driver-t. Intel-es platform, szóval Chipset driver frissítés nem volt.
-
irhejja
tag
válasz
Atom_Anti #39 üzenetére
Az "idiot proof" egy kifejezés, nem arra gondoltam, hogy idióta vagy, vagy, hogy idiótaság kérdése.
Viszont az IT világában sajnos, kell a vacakolás ahhoz, hogy minden jól működjön. Nyilván nem jó, nyilván mindenki örülne, ha a driver-ek, software-ek, stb. mind 1 kattintásra települnének meg konfigurálódnának... De jelenleg szerintem egy driver nem arról szól, hogy a lehető legegyszerűbb legyen telepíteni, sokkal fontosabb a többi "része".
Ez a driver egyelőre nagyon jónak tűnik, az, hogy sokaknak nem fog működni, mert egyszerűen nem tudják telepíteni, nem az AMD hibája, ennyi.
Az meg, hogy a "hivatalos" eljárás miszerint le kell törölni a régi driver-t, majd újra kell indítani a gépet és lehet telepíteni az új driver-t neked túl macerás megint nem az AMD hibája, hanem a te egyéni problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest