- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinistv
tag
Sziasztok! 1 délután erejéig volt nálam a teló, de nekem nagyooon nem jött be. Mellesleg több szoftverhibát (?) is felfedeztem benne. Persze nem általánosítok, de azért akkor is...
-
kola.11
tag
Hát, 3G-n nem hozott észrevehető változást a frissítés - eddig.
-
plus44
veterán
Ez tényleg kis javítás lett, de jobban érdekel a 4.0-ás szoftver.
-
M@trixfan
addikt
Azt írják mindenhol, hogy megszünteti a JB alapjául szolgáló USB control exploit-ot.
Nálam az iTunes nem veszi észre, hogy telefonon töröltem programokat. A képernyő rendező részen is úgy mutatja mintha még telepítve lennének. Egyedül a direkt file elérés blokkolását nem szeretem az Aple-ben általánosan véve, nem csak szifonnal kapcsolatban.
-
Ráfért már a javítás, a töltöttségi szint visszajelzés bug nagyon zavaró lehetett.
-
M@trixfan
addikt
Akinek JB szifonja van az várjon egyelőre, mert ez a frissítés bezárja a JB lehetőségét! Nekem simán felment, eddig minden rendben van. Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy a dev team előrelátó és hamar meglesz a trükk ezzel a lépéssel szemben is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérhető az iPhone OS 3.1.3 frissítés, mely stabilabb működést és pontosabb akkumulátor szintjelzést ígér.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest